reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja kawę przed ciążą piłam..ba nawet na początku ciąży. Ale teraz przez nudności to nie wchodzi w grę.. czuje że potrzeba mi kofeiny,.ale sam zapach teraz powoduje u mnie odruch wymiotny

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Oliwiapartycja, ja lubię tylko kawę latte [emoji6] teraz jakoś mnie nie ciągnie ale ciągle chodzę mega zmęczona i zastanawiam się czy mała kawa postawilaby mnie na nogi [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails, też czuje potrzebę kofeiny - ale jakoś mnie nie ciągnie. Chciałabym tylko mały zastrzyk energii żeby cały czas nie leżeć[emoji3]

Thisjuss, fajny pomysł [emoji6] tylko nie lubię rozpuszczalnej kawy[emoji4]

Oliwiapartycja, cale wieki nie piłam Inki [emoji3] a nawet zrobiłaś mi ochotę [emoji6]

Oliwiapartycja, faktycznie nie pomyślałam że to może być niedobór magnezu. Dzięki za inf dzisiaj sobie kupię - jaka dawkę bierzesz ?

reklama
Thisjuss, fajny pomysł [emoji6] tylko nie lubię rozpuszczalnej kawy[emoji4]

Oliwiapartycja, cale wieki nie piłam Inki [emoji3] a nawet zrobiłaś mi ochotę [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
I sobie też narobiłam ochoty na inke ale oczywiście nie mam i musze czekać 3 godz na męża jak wróci żeby mi kupił:-/

Do góry