G
gosc12
Gość
Też się uśmiałamHahahaha sorrki, ale fajnie to wygląda [emoji23] oczekiwania vs. rzeczywistość [emoji23]
Może jakieś ciasto bez pieczenia? Np 3bit na herbatnikach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się uśmiałamHahahaha sorrki, ale fajnie to wygląda [emoji23] oczekiwania vs. rzeczywistość [emoji23]
Może jakieś ciasto bez pieczenia? Np 3bit na herbatnikach![]()
DziękujeAle masz piękne paznokciew życiu takich nie miałam
![]()
My kupiliśmy z szufladą, bo to zawsze dodatkowe miejsce na schowanie czegośPierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady
Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac [emoji14]
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska![]()
Niech idzie jutro do cukierni lepiej kupić [emoji23][emoji23][emoji23]Też się uśmiałambo robię ciasto raz na pół roku i zazwyczaj mniej więcej wychodzi a dzisiaj totalna porażka
mój bardzo chciał takie puszyste ciasto , bo uwielbia z mlekiem to mu chleb upiekłam [emoji23]
Już kiedyś pisałam że piekę z moichwypiekow.pl i zawsze się udajeTeż się uśmiałambo robię ciasto raz na pół roku i zazwyczaj mniej więcej wychodzi a dzisiaj totalna porażka
mój bardzo chciał takie puszyste ciasto , bo uwielbia z mlekiem to mi chleb upiekłam [emoji23]
My kupiliśmy z szufladą, bo to zawsze dodatkowe miejsce na schowanie czegośo kurzu nie myślałam, ale chyba spokojnie się to wytrze ręką
![]()
Mają też wersję bez szuflady[emoji16]O właśnie takie było pierwszym wyborem
T. stwierdził że się nie sprawdzi bo ja nie lubię sprzątać [emoji14] Wolę posprzątać łazienkę niż ścierać kurze i odkurzać![]()
My zakupiliśmy nianie z kamerka i monitorem oddechu. Nie wiem jak to będzie z ta czujnością u mnie, mam nadzieje, ze włączy się jak dzidzia się urodzi, bo normalnie to mogla by chyba bomba spaść, a ja spie jak zabita... Także zawsze to jakies dodatkowe zabezpieczenie.