madziula92
Fanka BB :)
Ślicznie na zdjęciu ten kolor wyglada jak błękitny, ale to są uroki zdjec właśnie już prawie gotowe, super
Haha błękitny był wcześniej, a docelowo miał być turkusowy heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie na zdjęciu ten kolor wyglada jak błękitny, ale to są uroki zdjec właśnie już prawie gotowe, super
No ciężko się połapać :/Który Ty jesteś tydzień? Jakoś nie mogę tego zapamiętać, która z Was jest w jakim tygodniu.
Może lepiej mierz odległości i spróbuj poleżeć w różnych pozycjach, może przejdzie.Ja też tylko niektóre z nas kojarzę z tymi tygodniami i to mniej więcej. Z OM 35+0, z USG 35+5. Wzięłam Kochana nospe i magnez... I leżę, młodego położyłam spać... No nic chyba zacznę mierzyć....
Dziękuje :-*Zaraz dam Ci przepis na ciasto , które nie może nie wyjść[emoji16]Ja 4 h wybierałam[emoji23] A chciałam zwykłe białe bez niczego[emoji16]
Kupiliśmy to
Link do: ŁÓŻECZKO DREWNIANE Z SZUFLADĄ OLA BIAŁE 120/60
Ma zakrytą szufladę, zbiera się kurz, ale rura od odkurzacza lajtowo wchodzi i ręką zetrzeć też da radę[emoji16]ja jestem mega zadowolona, jak na razie. Mam nadzieję, że lokator też będzie[emoji4]
Hahahaha sorrki, ale fajnie to wygląda [emoji23] oczekiwania vs. rzeczywistość [emoji23]Macie jakiś fajny przepis na ciasto ?
Miało wyjść takie Zobacz załącznik 876454
A chu*owa Pani domu zrobiła takie [emoji30]
Zobacz załącznik 876453
Nie wyroslo, znikły brzoskwinie i wogole Raz na rok mi się zachce ciasta i nie wyszło śmiać się czy płakać [emoji23]
Ale masz piękne paznokcie w życiu takich nie miałamNo osobno ja poukładałam a nasz miejsce żeby trochę ciuszkow na wieszaki pozawieszac do szafy ? Sweterki np ?
Ja mam poukładane wszystko osobno i rozmiarami też. Chociaż na metki nie patrzyłam tylko położyłam sobie 56,62,68 i dokladalam , teraz już na oko wiem jaki to rozmiar każdego ciuszka jak jakieś nowe kupuje lub sobie przeglądam
Znaczy na to i tak pytam z ciekawości bo ja całą ciążę może miałam z dwa razy pomalowane. Nie robilam nigdy żeli itp. teraz w ciazy mam mocne i nie chciałam niszczyć piłować muszę co dwa dni tak szybko rosną Zobacz załącznik 876459
Słodkie te arbuzki [emoji173]️
Bardzo dobrze zrobiłaś ja się ostatnio miło zaskoczyłam , przepuścił mnie jeden Pan w Biedronce. Drugi raz w ciągu 9 miesięcy ktoś byk tak miły
Uważaj na siebie. Dobrze , że córka jedzie z Tobą. Na prawdę masz z nią dobrze
Ja od wczoraj też mam takie chumorki, nawet mi dzisiaj K powiedział , że się zachowuje jak przed okresem
No na tej dykcie dużo kurzu się zbiera, to prawda. Ja teraz jak ściągalam wszystko do prania , to musiałam odkurzacz odpalić, nie było widać kurzu a na szmatce jednak kłęby.. trzy rurki są wyciągane więc rękę da się włożyć i przetrzeć. Może weź z szufladą, a jak będzie Cię wkurzać kurz to wyciągniesz szufladę i dyktę i zostanie Ci samo łóżeczko mi się bardzo przydała. Na czapeczki, skarpetki itpPierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady
Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska
Czy wy też się tak pocicie? :/
Mi jest ciągle duszno i gorąco
Masakra mam dziś dość
Dziękuje !:-*@klaudiaa975 pyszne i mega szybko się go robi [emoji4]Zobacz załącznik 876496