reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też tylko niektóre z nas kojarzę z tymi tygodniami i to mniej więcej. Z OM 35+0, z USG 35+5. Wzięłam Kochana nospe i magnez... I leżę, młodego położyłam spać... No nic chyba zacznę mierzyć....
Może lepiej mierz odległości i spróbuj poleżeć w różnych pozycjach, może przejdzie.

Kupiliśmy to
Link do: ŁÓŻECZKO DREWNIANE Z SZUFLADĄ OLA BIAŁE 120/60

Ma zakrytą szufladę, zbiera się kurz, ale rura od odkurzacza lajtowo wchodzi i ręką zetrzeć też da radę[emoji16]ja jestem mega zadowolona, jak na razie. Mam nadzieję, że lokator też będzie[emoji4]

O właśnie takie było pierwszym wyborem :)
T. stwierdził że się nie sprawdzi bo ja nie lubię sprzątać :p Wolę posprzątać łazienkę niż ścierać kurze i odkurzać :D

Macie jakiś fajny przepis na ciasto ?
Miało wyjść takie Zobacz załącznik 876454
A chu*owa Pani domu zrobiła takie [emoji30]
Zobacz załącznik 876453
Nie wyroslo, znikły brzoskwinie i wogole :( Raz na rok mi się zachce ciasta i nie wyszło :( śmiać się czy płakać [emoji23]
Hahahaha sorrki, ale fajnie to wygląda [emoji23] oczekiwania vs. rzeczywistość [emoji23]

Może jakieś ciasto bez pieczenia? Np 3bit na herbatnikach :)

No osobno ja poukładałam :) a nasz miejsce żeby trochę ciuszkow na wieszaki pozawieszac do szafy ? Sweterki np ?
Ja mam poukładane wszystko osobno i rozmiarami też. Chociaż na metki nie patrzyłam tylko położyłam sobie 56,62,68 i dokladalam , teraz już na oko wiem jaki to rozmiar każdego ciuszka jak jakieś nowe kupuje lub sobie przeglądam :)

Znaczy na to i tak pytam z ciekawości bo ja całą ciążę może miałam z dwa razy pomalowane. Nie robilam nigdy żeli itp. teraz w ciazy mam mocne i nie chciałam niszczyć :) piłować muszę co dwa dni tak szybko rosną :)Zobacz załącznik 876459

Słodkie te arbuzki [emoji173]️

Bardzo dobrze zrobiłaś :) ja się ostatnio miło zaskoczyłam , przepuścił mnie jeden Pan w Biedronce. Drugi raz w ciągu 9 miesięcy ktoś byk tak miły :)

Uważaj na siebie. Dobrze , że córka jedzie z Tobą. Na prawdę masz z nią dobrze :)
Ja od wczoraj też mam takie chumorki, nawet mi dzisiaj K powiedział , że się zachowuje jak przed okresem :p
Ale masz piękne paznokcie :) w życiu takich nie miałam :)

Pierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady

Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac :p
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska :)
No na tej dykcie dużo kurzu się zbiera, to prawda. Ja teraz jak ściągalam wszystko do prania , to musiałam odkurzacz odpalić, nie było widać kurzu a na szmatce jednak kłęby.. trzy rurki są wyciągane więc rękę da się włożyć i przetrzeć. Może weź z szufladą, a jak będzie Cię wkurzać kurz to wyciągniesz szufladę i dyktę i zostanie Ci samo łóżeczko :) mi się bardzo przydała. Na czapeczki, skarpetki itp :)

reklama
Do góry