G
gosc12
Gość
[Emoji23] hahahaOzesz ty hahahha
Polać tej Pani hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[Emoji23] hahahaOzesz ty hahahha
Polać tej Pani hahah
DziękujePiękne masz paznokcie!
Ja też mam coś dzisiaj taki humor jak przed okresem. Ale Enno na szczęście schodzi mi z drogi, bo jak by jeszcze mnie bardziej rozwścieczył to kłótnia byłaby gotowa.
Pokaż następnym razem nad którymi masz dylemat może pomożemy ja mam zwykle białe , ale żałuję , że nie zamówiłam np. Z sercem po boku czy cos. Wstawiały dziewczyny bardzo ładne łóżeczkaNie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam....
Nie martw się kochana, weź nospe, prysznic ciepły, jeśli nie ustanie to znaczy , że coś się może rozkręcać , ale pewnie przejdzie. A długo już to trwa ?
Macica pewnie się szykuje , ja mialam wczoraj w nocy regularne skurcze ale ustały. Dzisiaj mnie pochwa boli, krocze. Do tego z K po 6 tygodniach chcieliśmy się poprzytulac i nie dało rady. W środku mnie bolało, a mój dodatkowo się zestresował , że czuł coś bardzo twardego i , że może główka ...
Możliwe to jest ?
Dziekuje:* nafaszerowalam się nospa, pije melise. Skurcze są mocno nieregularne, bo wierzyłam,więc jestem spokojniejszy. Idę spać zaraz,żeby nie analizować.To już dobry tydzień nie martw się
Oczywiście,że dam znać, będziecie pierwsze wiedzialyDaj znać jakby coś się działo. Ale może się wyciszy!
Ja też kombinowałam zanim coś wybrałam.Nie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam....
Ja dla Marty zamówiłam z pełnym bokiem i był problem, żeby zamontować baldachim. Teraz zamówiłam że szczebelkami z każdej strony .Pokaż następnym razem nad którymi masz dylemat może pomożemy ja mam zwykle białe , ale żałuję , że nie zamówiłam np. Z sercem po boku czy cos. Wstawiały dziewczyny bardzo ładne łóżeczka
Zaraz dam Ci przepis na ciasto , które nie może nie wyjść[emoji16]Macie jakiś fajny przepis na ciasto ?
Miało wyjść takie Zobacz załącznik 876454
A chu*owa Pani domu zrobiła takie [emoji30]
Zobacz załącznik 876453
Nie wyroslo, znikły brzoskwinie i wogole Raz na rok mi się zachce ciasta i nie wyszło śmiać się czy płakać [emoji23]
Ja 4 h wybierałam[emoji23] A chciałam zwykłe białe bez niczego[emoji16]Nie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam....
Tak mój też drugi będzie. I też bym chciała żeby było podobnie. U mnie zaczęło się od odejścia wód to już wiedziałam , że w ciągu doby musi się wszystko skończyć. Skończyło się po 9 godz. A jak zaczyna się od skurczy to może być różnie bo albo się rozkręci na dobre albo się uspokoi.Nie tam .. tak dobrze nie było tak bym nie zdążyła dojechać do szpitala jakby bylo szybko , niby bolą skurcze ale wiedziałam że to już poród się zaczyna . Mam nadzieję że teraz będzie podobnie i nie będzie dużo szybszy jak tamten poród bo bym chciała jeszcze się ogarnac , podrzucic synka na ten czas, dojechać na spokojnie do szpitala ale chcieć to sobie mogę
Ciekawe jak bedzie wyglądał drugi poród czy szybszy mniej bolesny łatwiejszy jak czasem bywa czy gorszy od pierwszego ..
Twój też drugi teraz porod ?