reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez :(

Dziękuje ;) raczej nie, wydaje mi się, ze bezpieczniej będzie u nas w jednym pomieszczeniu i wygodniej, nie będę musiała chodzic po nocy :p Troszkę bałabym się zostawic takiego maluszka, mimo ze są kamery, monitory oddechu itd. Ale mimo wszystko to tylko sprzęt, który może być zawodny. Bezbarwny lakier/odżywka może być bez problemu. U mnie nawet powiedzieli jak będzie kolor lakierem to sobie zmyją jak będzie potrzeba :)

Przy muzyce napewno przyjemniej :) ja mam tyle tego, ze musiałabym chyba na cały tydzień, a i tak nie wiem czy tak to się nie skończy :p Zobaczymy jak mi dzisiaj pójdzie ;)

Oooo... to byłby najlepszy pomysł ;) ale on i tak ma mnostwo roboty jeszcze w domu, a do tego jeszcze pracuje. Muszę pomęczyć się sama :p
Ja na monitorze oddechu chyba bym nie polegała. Z resztą chyba każda mama na początku ma czujny sen i każdy ruch dziecka w łóżeczku budzi. Ja się tylko zastanawiam czy nie kupić niani elektronicznej bo mamy dom z poddaszem i sypialnia na górze. Jak dziecko zaśnie już na noc to ja na dole coś mogę robić. Bo w ciągu dnia będzie spał na dole , mamy drugie łóżeczko turystyczne to się rozstawi.

reklama
Obiecałam to wstawiam zdjęcia :) pomalowana sypialnia, zlożona komoda, kącik dla malucha w trakcie przygotowywania ;)

Piękny kolorek. My mamy taki w salonie i naszej od razu sypialni heh ;)
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    419,3 KB · Wyświetleń: 251
U mnie dziś tortilla a'la mac wrap z maca :D właśnie zjadłam :D
O też miałam ochotę ostatnio :) może pod koniec przyszłego tygodnia bo jutro jeszcze burgery , karkówka się marynuje, teściowa ma przywieść leczo z cukini.. a w niedzielę znów da nam 3 obiady .. nie przejemy [emoji16]
Wiadomo, ze lepiej ;) pysznie wyglada. Ale my zanim zrobimy obiadek to umrzemy wszyscy z głodu także na kolacyjkę taka na 18-19 zrobimy. Ja wyszłam z pieskiem i leje deszcz, także on się boi i parasolki i deszcz tu tylko siku zrobił ekspresowo i zapierdzielal do domu jak poparzony xd
Oj wiem że chwilę zejdzie.. ja lubię gotować ale te burgery mnie trochę przerosły. Tu piekarnik, tu dwie Patelnie żeby było ciepłe i wszędzie coś rozłożone . Masakra [emoji33]

reklama
Do góry