madziula92
Fanka BB :)
Obiecałam to wstawiam zdjęcia pomalowana sypialnia, zlożona komoda, kącik dla malucha w trakcie przygotowywania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro się źle czujesz to odpoczywaj a Twoje plany nie uciekną :*
Super ten kolorekObiecałam to wstawiam zdjęcia pomalowana sypialnia, zlożona komoda, kącik dla malucha w trakcie przygotowywania Zobacz załącznik 876260Zobacz załącznik 876261Zobacz załącznik 876262Zobacz załącznik 876263Zobacz załącznik 876264
Kurde No u mnie wlasnie to samodo tego muszę suszarki zwalniać, bo jeszcze trochę przede mnie prania, a nie mam gdzie tego trzymac, także koło się zamyka i muszę prasować
Całkiem fajnie ja spróbuje chyba usiasc na lozku i obniżę sobie deskę do prasowania, zobaczymy co z tego wyjdzie
No i ja tak spróbuje
No nic, prasowanie nie zajac, ale samo się nie zrobi. Trzymajcie kciuki
Byłam w macu w niedzielę, a wczoraj w pizzy hut, więc nie kuś bo to za dużo fast foodów [emoji16][emoji16][emoji16]
Śliczny kolorObiecałam to wstawiam zdjęcia pomalowana sypialnia, zlożona komoda, kącik dla malucha w trakcie przygotowywania Zobacz załącznik 876260Zobacz załącznik 876261Zobacz załącznik 876262Zobacz załącznik 876263Zobacz załącznik 876264
Super ten kolorek
Piszecie o paznokciach i tak się zastanawiam czy nie mogą być u dłoni nawet te hybrydy czy żel , a po prostu u stóp nie pomalowane?