reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie miałam zamiaru Cię urazić przecież ;)
Tylko nawet jak przybiera prawidłowo i jest większa niż byś chciała to się bronisz tym , że waga plus minus jednak i żeby jednak na minus się myliło USG. A lekarz też nie może tak przewidzieć , bo to by było jak wróżenie z fusów. Powiedział , że ok 3 kg przy porodzie i tak się nastawiłas. A żeby tyle miała to do terminu musiała by przebierać 60gram , a to raczej nie możliwe ;) nie ważne :)

Luzik :) po prostu tak zabrzmiało jakbym była jakaś pinda, która sobie wymarzyła i ustaliła wage dziecka i nie dała sobie nic powiedzieć :D

Spokojnie :) to będzie niespodzianka z ta waga i dniem hah :)

Moje 4 kg słoneczko :)
Czy On wyglądał na 4 kg? ♥️♥️♥️
Jak tak patrze na te zdjęcie to nie mogę sie doczekać :)

Załączniki

• 20180709_192935.jpg
    20180709_192935.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 114
Luzik :) po prostu tak zabrzmiało jakbym była jakaś pinda, która sobie wymarzyła i ustaliła wage dziecka i nie dała sobie nic powiedzieć :D

Spokojnie :) to będzie niespodzianka z ta waga i dniem hah :)
Hyhy mi lekarz tydzien temu powiedzial ze jeszcze z kilo moze przybrac.. ja na niego i mysle 3700 osz kurde jaki kloc [emoji23] moja miala jak rodzilam 3300 ;) wiec az takiego kloca chyba nie urodze [emoji23] aczkolwiek moge sie mylic [emoji23] oby nie [emoji23]

Pierwsze słyszę. Ja rodzilam tydzień po terminie ;)i jechałam jak rozkrecaly mi się skurcze

I zdążyli Ci podać antybiotyk ? Ciekawa jestem w jaki sposób mi sprawdza czy już się pozbyłam tej bakterii. Lekarz mi powiedział , że jak nie zdążę wybrać leków bo w sumie jest ich więcej jak dni do terminu to sprawdza w szpitalu i podadzą antybiotyk, ciekawe czy zdążą. Czy podadzą tak w razie w. :huh:

Oj dziewczynki. Nie spinajcie się. Czy urodzi się 4kg czy 2,5 To i tak będzie dla rodziców całym światem. Grunt by było zdrowe. Wiecie przecież:)
Moja przyjaciółka która była u mnie przedwczoraj ma synka 1,5 roku. Przed porodem twierdzili że ma wielką głowę i zalecano cc bo i waga malego szacowana była na 5300g. Urodzony owszem przez cc ale waga 4300 czyli pomylili się lekarze w specjalistycznym szpitalu aż o kg ;)
Ja bym chciała by mój syn miał ponad 3000g ale nie więcej niż 3500g. Ale chcieć to ja se mogę:) wciąż bardzo chce urodzić bez nacinania i dlatego wolalabym by nie wyrósł ponad miarę;)

Tak właśnie pomyślałam że jakbym miała urodzić w 42tc to by znaczyło że jeszcze 6 tyg męki... Nie wyobrażam sobie tego. Jednocześnie dziś płacze i się śmieje że chcę rodzić i nie chce. Choć oczywiście mogę rodzić po 18 lipca żeby donoszone było;) do tego czasu będę stekac jak inwalida. :D

Jutro ktg. Ciekawe co tam ono pokaże.
Hyhyhy 26 chyba pelnia bedzie :D moze nam wywola porod i urodzimy wilkolaki [emoji23]

reklama
Do góry