reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Super! A jaki to kolor? Czekam na zdjęcie, ja tez wrzucę jak się ogarne ze wszystkim. Nasza farba o dziwo wg nie śmierdziała, az dziwne :p Dziś chce tam okno umyc. Komoda już się składa w ratach, mój nie ma czasu a tak bardzo by chciał, żeby już stała i przez to tak. Dziś rano ja się szykowałam do lekarza a on coś zaczął, później przyjechaliśmy pół godziny zanim do pracy miał jechac, ja szykowałam coś do zjedzenia, a on jeszcze skoczył jakaś szufladę złożyć ;) Dziś na wieczór napewno będzie już gotowa :)
Ja tez mam ten problem z drętwieniem dłoni, nie raz nawet w Dzien się to zdaza, mam nadzieje, ze to minie :)
Minie po porodzie. Mi strasznie dretwialy dłonie w poprzedniej ciąży. Najgorzej w nocy bo nawet ból potrafił mnie ze snu wybudzić.
Ponoć to od ucisku na kręgosłup

Mój mąż brał mi i sobie nowe telefony z allegro raty 0 % , tak ze 3-4 msc temu i jak się wypełnia taki formularz to trzeba coś tam z banku wypelnic o dochodach że co miesiąc są stałe na konto , podawał dane firmy w której pracuje NIP itp :)

Więc odpada u nas. No nic , trudno. Przeczekamy z dwa miesiące, może trzy jeszcze. Będzie malutka to szybciej czas zleci :)

reklama
Do góry