Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja miałam w poprzedniej ciąży a teraz jeszcze nie wiem bo badanie za tydzień.Ma któraś z was dodatni gbs ? Lub miała w poprzedniej ciąży ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w poprzedniej ciąży a teraz jeszcze nie wiem bo badanie za tydzień.Ma któraś z was dodatni gbs ? Lub miała w poprzedniej ciąży ?
Mialam dodatni w pierwszej ciąży a teraz nie wiem jeszcze. Dzisiaj mi gin pobierze to badanie.Ma któraś z was dodatni gbs ? Lub miała w poprzedniej ciąży ?
Ja miałam w ostatniej ciąży. Teraz czekam na wyniki.Ma któraś z was dodatni gbs ? Lub miała w poprzedniej ciąży ?
Ja miałam . Lekarz po odczytaniu wyniku przepisał mi antybiotyk z penicylina i przy porodzie dostałam penicyline dozylnie 2 razy co 6 godz. Chyba. Mała zdrowiutenka.Ma któraś z was dodatni gbs ? Lub miała w poprzedniej ciąży ?
No jest szansa coraz większa na przejście do tej super firmy. Ma rozmawiać z kuzynem w tygodniu który próbuje go tam wciągnąć. I dostał też wczoraj telefon od kolegi z pracy, że szef tamtej firmy jest moim i tym kolegom zainteresowany. I nie wiadomo czy na wrzesień już nie będzie tam pracował na razie się nie cieszymy żeby nie zapeszyc ale już coś idzie do przodu chybaNo to faktycznie slabo eh :/
Brrr. Mnie tak załatwili tym antybiotykiem... Wpisywałam w karte, ze jestem uczulona na penicylinr, a mimo to dostalam dozylnie. Nie moglam oddychac, a przy pionizacji po cc mialam ataki dusznosci i mega kaszel przy probach zlapania oddechu. Nie musze mówić jak bolała rana, gdy kaszlałam... Do tego polozne twierdzily, ze sciemniam, bo nir chcr sie dac spionizowac. Dopiero wieczorem lekarz zrobil dym, ze dostalam penicyline.Ja miałam . Lekarz po odczytaniu wyniku przepisał mi antybiotyk z penicylina i przy porodzie dostałam penicyline dozylnie 2 razy co 6 godz. Chyba. Mała zdrowiutenka.
Właśnie jestem ciekawa jaki wynik wyjdzie tym razem.
Nie masz czym się martwić. Wiele kobiet ma dodatni gbs i nie stanowi to zagrożenia. Ja w ostatniej ciąży miałam późno badanie i przy porodzie nie otrzymałam antybiotyku ( wynik był 2 dni później) cora spędziła na noworodkowym 8 dni. Niemniej w całym swoim życiu nic się nie działo więcej przez ten gbs. Gdybym dostala antybiotyk na czas nawet takich przejść by nie było.Ja właśnie mam dodatni i się trochę martwię
Nie masz czym się martwić. Wiele kobiet ma dodatni gbs i nie stanowi to zagrożenia. Ja w ostatniej ciąży miałam późno badanie i przy porodzie nie otrzymałam antybiotyku ( wynik był 2 dni później) cora spędziła na noworodkowym 8 dni. Niemniej w całym swoim życiu nic się nie działo więcej przez ten gbs. Gdybym dostala antybiotyk na czas nawet takich przejść by nie było.
Boziu dziewczyny. Boli mnie wszystko. Mam skurcze. Bolą mnie ledzwie i miednica. I królowa zgaga wciąż mnie nie opuszcza.... od paru dni się pieprznela moja forma i kondycja....
Więc odpada u nas. No nic , trudno. Przeczekamy z dwa miesiące, może trzy jeszcze. Będzie malutka to szybciej czas zleci
Na zlecenie przejadą te raty spokojnie mój wtedy brał jak miał zlecenie dopiero od miesiąca ma o pracę .Umowa zlecenie