reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ni właśnie piłam bo kilka dziennie nawet po7 ,nie wolno pic dużo herbaty ? W pierwszej ciazy nie piłam bo mi nie smakowala

reklama
Ja jak bylam na wizycie i jeszcze nie widzialam ze dziecka nie ma mowilam lekarzowi ze boli mnie gardlo i ze mialam goraczke on mowil zeby w takim przypadku isc odrazu do rodzinnego zeby to sprawdzil.

Ile czytania... ciężko za Wami czasem nadążyć :)
Co do wątku zamkniętego - podoba mi się pomysł :) Ja mam rocznkiem 28 ale skończę w sierpniu. To moja druga ciąża, pierwsza była w 2017 roku i niestety obumarla a dodatkowo skończyła się dziwnym uczuleniem. Dlatego teraz boję się wszystkiego. Narazie jest ok, choć mało objawów mam ciąży, ale odrzuca mnie raczej od mięsnych bardziej w stronę słodkich rzeczy i nabiału mogę jeść. Piersi urolsy, pobolewaja itd... boję się już wtorku i wizyty oby była udana. Panikuje żeby znów usłyszeć serducho, ostatnio byłam 2 stycznia i było ok. Niestety po dlugich staraniach i takich przeżyciach ciężko mi teraz wyluzować choć staram się.

Wiola ja widzę Twój suwak ;)
Widać go? A ja nie widzę....wkurza mnie to bo zaś wydaje mi się że jestem ułomkiem ha ha

Jestem najstarsza z was wszystkich, w kwietniu stuknie mi 40. Po wiecej niz 10 latch starania sie o dziecko i dwoch latach intensywnego leczenia hormonalnego udalo mi sie w koncu zajsc w pierwsza ciaze za drugim podejsciem do in vitro. Pozdrawiam mlode mamusie i te, ktore czuja sie staro - jak widzicie, sa starsze :-)

Jestem rowniez za zamknietym watkiem.
Gratuluje ogromnej wytrwałosci! u m nie nie wiem czy to sprawa meza czy moja, ale nie ma problemow z zajsciem i w pierwszej ciąży i w tej, chociaz juz teoretycznie czasy najwiekszej płodności mineły. Mam rocznikowo 32 lata.

Ni właśnie piłam bo kilka dziennie nawet po7 ,nie wolno pic dużo herbaty ? W pierwszej ciazy nie piłam bo mi nie smakowala
Czarna herbata ma dużo teiny, to coś jak kofeina. Podnosi ciśnienie krwi po prostu.

hchyyx8dnm3epjzo.png

reklama
Do góry