reklama
Wiola1985
Fanka BB :)
Widać go? A ja nie widzę....wkurza mnie to bo zaś wydaje mi się że jestem ułomkiem ha haIle czytania... ciężko za Wami czasem nadążyć
Co do wątku zamkniętego - podoba mi się pomysł Ja mam rocznkiem 28 ale skończę w sierpniu. To moja druga ciąża, pierwsza była w 2017 roku i niestety obumarla a dodatkowo skończyła się dziwnym uczuleniem. Dlatego teraz boję się wszystkiego. Narazie jest ok, choć mało objawów mam ciąży, ale odrzuca mnie raczej od mięsnych bardziej w stronę słodkich rzeczy i nabiału mogę jeść. Piersi urolsy, pobolewaja itd... boję się już wtorku i wizyty oby była udana. Panikuje żeby znów usłyszeć serducho, ostatnio byłam 2 stycznia i było ok. Niestety po dlugich staraniach i takich przeżyciach ciężko mi teraz wyluzować choć staram się.
Wiola ja widzę Twój suwak
karorek
Fanka BB :)
Gratuluje ogromnej wytrwałosci! u m nie nie wiem czy to sprawa meza czy moja, ale nie ma problemow z zajsciem i w pierwszej ciąży i w tej, chociaz juz teoretycznie czasy najwiekszej płodności mineły. Mam rocznikowo 32 lata.Jestem najstarsza z was wszystkich, w kwietniu stuknie mi 40. Po wiecej niz 10 latch starania sie o dziecko i dwoch latach intensywnego leczenia hormonalnego udalo mi sie w koncu zajsc w pierwsza ciaze za drugim podejsciem do in vitro. Pozdrawiam mlode mamusie i te, ktore czuja sie staro - jak widzicie, sa starsze :-)
Jestem rowniez za zamknietym watkiem.
Thisjuss
Moderatorka
Czarna herbata ma dużo teiny, to coś jak kofeina. Podnosi ciśnienie krwi po prostu.Ni właśnie piłam bo kilka dziennie nawet po7 ,nie wolno pic dużo herbaty ? W pierwszej ciazy nie piłam bo mi nie smakowala
Thisjuss
Moderatorka
Tak, w rozsądnych ilościach, szczególnie na przeziębienie może nie 7 dziennie ale można jedną dwie. Pod koniec ciąży, jak nie możesz się doczekać porodu to możesz wypić wannę tej herbaty, bo ponoć przyspiesza poródDziewczyny a mozna pic herbate malinową?
reklama
Thisjuss
Moderatorka
Jeśli nie masz problemów z ciśnieniem i nie pijesz jej wiadrami, to oczywiście nic Ci nie będzie. Ja z porannej kawy też nie rezygnuję, bo lubię. Trzeba zachować umiarKurde ja pije czarna , za innymi nie przepadam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom