Thisjuss
Moderatorka
Przez tą ciążę stałam się jeszcze bardziej leniwa. Jak się położę to ciężko mi wstać i coś zrobić
Juz po 12 a ja jeszcze w piżamie na łóżku, czy tylko ja jestem taka inna teraz..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez tą ciążę stałam się jeszcze bardziej leniwa. Jak się położę to ciężko mi wstać i coś zrobić
Juz po 12 a ja jeszcze w piżamie na łóżku, czy tylko ja jestem taka inna teraz..
Ja też w łóżku [emoji23]
Wygląda i smakuje tak samo ale inaczej jest produkowany i ma lepsze właściwości - danego zioła. Są z czarnego bzu, tymianku, pokrzywy. Itp itdA on tym ziołomiodzie jeszcze nie słyszałam właśnie :-)to takie w formie jak zwykły miód?:-)
Link do: Ziołomiód - poznaj wyjątkowy produkt pszczeli | Wcinaj Miód!A on tym ziołomiodzie jeszcze nie słyszałam właśnie :-)to takie w formie jak zwykły miód?:-)
Sprawdź jak działają te zioła i czy można je w ciąży stosować. Jeśli zioła można w ciąży to bez problemu możesz wcinać ziołomiódJa też dzisiaj nadrabiam dość dobrze sie czuję wiec sprzątam i gotuję bo przez ten tydzień nic nie ruszane dziecko chore i ja też się kiepsko czułam wracałam z pracy i leżałam wiec mam akcję sprzątanie, pranie itd.
Ja mam taki ziolomiod z kozłka i chyba głogu mąż mi z pracy kiedyś przytargał ciekawe czy mogę go pić?