reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A jakim olejkiem chcesz to robić? Koleżanka mi o takim sposobie opowiadała że jej jakaś tam znajoma jak robiła i uniknęła nacięcia. Ale czy akurat ten masaż olejkiem jej pomógł czy i tak by jej się udało.. zaraz do niej napisze czy pamięta jaki to był olejek.
Ja dzisiaj pytałam się o ten masaż położnej to mówiła, że można po 37 tyg zacząć robić. Ja kiedyś kupowałam olejek z Wedeli, ale mówiła, że się przepłaca tylko. Że mozna normalnie oliwą z oliwek i też będzie dobrze.

reklama
A jakim olejkiem chcesz to robić? Koleżanka mi o takim sposobie opowiadała że jej jakaś tam znajoma jak robiła i uniknęła nacięcia. Ale czy akurat ten masaż olejkiem jej pomógł czy i tak by jej się udało.. zaraz do niej napisze czy pamięta jaki to był olejek.
Na fitnesie mi koleżanka mówiła, że olejkiem migdałowym

Ja dzisiaj pytałam się o ten masaż położnej to mówiła, że można po 37 tyg zacząć robić. Ja kiedyś kupowałam olejek z Wedeli, ale mówiła, że się przepłaca tylko. Że mozna normalnie oliwą z oliwek i też będzie dobrze.
To pewnie chodzi po prostu o uelastycznienie tego tam, więc pewnie każdym olejkiem można

Wczoraj jak byłam na wizycie to lekarz mówi ze delikatnie mogę zacząć masować, także chyba już można ;) a na szkole rodzenia mowili o olejki z wiesiołka do tego :)

Ja ci mogę oddać moje libido bo mi z niego i tak nic
Ja chętnie przyjmę :D
Zobacz załącznik 873587

Właśnie złożyłam wózek , na 16 lekarz :)
Śliczny ❤️
Przyszły właśnie te prześcieradła z frotte ok a te z bawełny takie tam sobie , sztywnawe. I to z bawełny jakieś przy duże ale pod spód się zawinie i bedzie ok . Z frotte chyba lepsza ma gumkę . Wrzuciłam odrazu do pralki to może po praniu ta bawełna niby będzie lepsza w dotyku . Teraz jakbym kupowała to tylko frotte . Ale nie będę szaleć z ilością prześcieradeł do kołyski bo i tak za 4 miesiące jak mała się urodzi kupię łóżeczko :) odrazu musiałam założyć jak będzie wyglądac :)do łóżeczka jak na później będę kupować to tak samo frotte a tego z bawełny napewno nie.. :D co z tego że z bawełny dużo wzorów kropeczki misie gwiazdki itp jak jakość taka sobie
chociaż wysyłka na plus bo w poniedziałek po południu wysłali a dzisiaj jest
Zobacz załącznik 873590 Zobacz załącznik 873591 Zobacz załącznik 873592
Te z frotty widać , że fajniejsze. Ja też mam do łóżeczka z tego materiału :)
Ehhh dziewczyny normalnie płakać mi się chce ;( Prawie dwie godziny drogi w tym skwarze ;/ żeby się dowiedziec, ze nie mam na dziś terminu... złe się dogadaliśmy, mieliśmy termin na dziś umówiony i chciałam umówić na koniec lipca, ale ostatecznie napisałam jej, ze będę musiała zdjąć i ona skreśliła wszystkie moje terminy :/ bo myślała ze już wg nie będę robic... Siedze na przyStanku i nie wiem co ze sobą zrobic...
Ojej :( pewnie już jesteś w domu, ale może moglas iść gdzieś indziej popytać. Może jakaś inna kosmetyczka miała akurat miejsce .. szkoda , że tak wyszło :(
2,1 cm, ale jest miękka i juz zaczyna się wewnątrz robić rozwarcie. A dzisiaj jest 32 +5.
Odpoczywaj biedna :*
Zobacz załącznik 873614 Wracając od położnej zaszłam jeszcze na małe zakupy i też dokupiłam prześcieradła do łóżeczka i jeszcze jakieś ubranka.
Zobacz załącznik 873617 Zobacz załącznik 873618

Wszystko 1 zł / szt [emoji23][emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 873622

I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami ;).
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632

Śliczne ubranka [emoji5]

reklama
Do góry