reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A jakim olejkiem chcesz to robić? Koleżanka mi o takim sposobie opowiadała że jej jakaś tam znajoma jak robiła i uniknęła nacięcia. Ale czy akurat ten masaż olejkiem jej pomógł czy i tak by jej się udało.. zaraz do niej napisze czy pamięta jaki to był olejek.
Ja dzisiaj pytałam się o ten masaż położnej to mówiła, że można po 37 tyg zacząć robić. Ja kiedyś kupowałam olejek z Wedeli, ale mówiła, że się przepłaca tylko. Że mozna normalnie oliwą z oliwek i też będzie dobrze.

reklama
A jakim olejkiem chcesz to robić? Koleżanka mi o takim sposobie opowiadała że jej jakaś tam znajoma jak robiła i uniknęła nacięcia. Ale czy akurat ten masaż olejkiem jej pomógł czy i tak by jej się udało.. zaraz do niej napisze czy pamięta jaki to był olejek.
Na fitnesie mi koleżanka mówiła, że olejkiem migdałowym

Ja dzisiaj pytałam się o ten masaż położnej to mówiła, że można po 37 tyg zacząć robić. Ja kiedyś kupowałam olejek z Wedeli, ale mówiła, że się przepłaca tylko. Że mozna normalnie oliwą z oliwek i też będzie dobrze.
To pewnie chodzi po prostu o uelastycznienie tego tam, więc pewnie każdym olejkiem można

Wczoraj jak byłam na wizycie to lekarz mówi ze delikatnie mogę zacząć masować, także chyba już można ;) a na szkole rodzenia mowili o olejki z wiesiołka do tego :)

Ja ci mogę oddać moje libido bo mi z niego i tak nic
Ja chętnie przyjmę :D
Zobacz załącznik 873587

Właśnie złożyłam wózek , na 16 lekarz :)
Śliczny ❤️
Przyszły właśnie te prześcieradła z frotte ok a te z bawełny takie tam sobie , sztywnawe. I to z bawełny jakieś przy duże ale pod spód się zawinie i bedzie ok . Z frotte chyba lepsza ma gumkę . Wrzuciłam odrazu do pralki to może po praniu ta bawełna niby będzie lepsza w dotyku . Teraz jakbym kupowała to tylko frotte . Ale nie będę szaleć z ilością prześcieradeł do kołyski bo i tak za 4 miesiące jak mała się urodzi kupię łóżeczko :) odrazu musiałam założyć jak będzie wyglądac :)do łóżeczka jak na później będę kupować to tak samo frotte a tego z bawełny napewno nie.. :D co z tego że z bawełny dużo wzorów kropeczki misie gwiazdki itp jak jakość taka sobie
chociaż wysyłka na plus bo w poniedziałek po południu wysłali a dzisiaj jest
Zobacz załącznik 873590 Zobacz załącznik 873591 Zobacz załącznik 873592
Te z frotty widać , że fajniejsze. Ja też mam do łóżeczka z tego materiału :)
Ehhh dziewczyny normalnie płakać mi się chce ;( Prawie dwie godziny drogi w tym skwarze ;/ żeby się dowiedziec, ze nie mam na dziś terminu... złe się dogadaliśmy, mieliśmy termin na dziś umówiony i chciałam umówić na koniec lipca, ale ostatecznie napisałam jej, ze będę musiała zdjąć i ona skreśliła wszystkie moje terminy :/ bo myślała ze już wg nie będę robic... Siedze na przyStanku i nie wiem co ze sobą zrobic...
Ojej :( pewnie już jesteś w domu, ale może moglas iść gdzieś indziej popytać. Może jakaś inna kosmetyczka miała akurat miejsce .. szkoda , że tak wyszło :(
2,1 cm, ale jest miękka i juz zaczyna się wewnątrz robić rozwarcie. A dzisiaj jest 32 +5.
Odpoczywaj biedna :*
Zobacz załącznik 873614 Wracając od położnej zaszłam jeszcze na małe zakupy i też dokupiłam prześcieradła do łóżeczka i jeszcze jakieś ubranka.
Zobacz załącznik 873617 Zobacz załącznik 873618

Wszystko 1 zł / szt [emoji23][emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 873622

I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami ;).
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632

Śliczne ubranka [emoji5]

reklama
Do góry