madziula92
Fanka BB :)
Haha a ja mam pepsi w domu, ale bardzo rzadko piję, nie raz łyka jak mi się chcę mąż lubi takie napoje xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A.. to może jakośc lepsza , za te dałam 11 zł to też w sumie nie miałam czego się spodziewaćNie od kogos innego
Mój zmęczył się już [emoji23]Ha! @karkula309 podpowiedziałaś mi jak zdobyć colę [emoji23] mój myje okna, a że jest cholernie ciepło, to też mu się zachce[emoji23]
Tak się domyślałam , że o taki masaż Wam chodzi. Ale ja miałam wątpliwą przyjemność przeżyć ten drugi i od razu mi się przypomniało. Ja się zastanawiałam ostatnio nad zakupem tej anniball czy coś takiego. Mój gin mi polecił. Ale kurcze nikt mi gwarancji nie da że nie pęknę i tak a ponad 200 zł pójdzie psu w ..Ty mówisz chyba o masażu szyjki żeby spowodować rozwarcie. A my mówimy o masażu krocza kilka tyg przed terminem żeby niby spróbować uniknąć nacięcia
Ja za komplet 90zl a byl tam baldachim,ochraniacz i posciel plus gratis przescieradloA.. to może jakośc lepsza , za te dałam 11 zł to też w sumie nie miałam czego się spodziewać
A jaką ty masz szyjkę, że aż takie poważne zalecenia? I który dzisiaj tc?Ja po wizycie u położnej i trochę mnie nastraszyła. Kazała mi leżeć z nogami i tyłkiem w górze. Mówiła, żebym się postarała min. Do skończonego 34 tyg wytrzymać. Wtedy już z dzieckiem powinno być wszystko dobrze. Jeżeli będę czuła twardnienie brzucha, skurcze to natychmiast jechać do szpitala. Do 36 tyg muszę niestety jechać do innego szpitala niż zamierzałam. Dostałam jakiś homeopatyczny proszek, żeby zwolnić trochę akcję i herbatkę ziołową. Pytałam się co że sobą wziąć do szpitala to w sumie tylko dla siebie kosmetyki i ręcznik i ubrania. Wkładki, jednorazowe majtki i wszystko dla dziecka jest w szpitalu.
Pocieszyła mnie jedynie, że najczęściej drugi porod jest szybszy i sprawniejszy. Oczywiście nie zawsze, ale w większości przypadków tak powinno być.