Z toną majonezu i keczupu [emoji23]Uwielbiam frytki z majonezem[emoji7]
reklama
Kasiula8989
Fanka BB :)
Z toną majonezu i keczupu [emoji23]
Pełnia szczęścia
Anulaa88
Mnie właśnie wystarczy tona majonezu[emoji23]Z toną majonezu i keczupu [emoji23]
E
Ewka34
Gość
Ja tez ❤ albo sosem czosnkowymUwielbiam frytki z majonezem[emoji7]
Ale domowej roboty!Ja tez [emoji173] albo sosem czosnkowym
G
gosc12
Gość
Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
Biedna lez najwięcej jak się da i odpoczywaj! Może jeszcze przejdzie!Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
E
Ewka34
Gość
Nawet nie wiesz o czym pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23]Ale domowej roboty!
E
Ewka34
Gość
Biedna odpoczywaj kochana ,bedzie dobrze :*Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć..
reklama
miloscwczasachpopkultury
Mniam ja już porobilam dużo, także teraz leżę i czekam aż mój wstanie i pojedziemy na taka fajna miejscówkę tak z 25 min drogi od nas na takie skałki po niemieckiej stronie, tam jest dużo drzewa i cien także nawet i na ławce posiedzimy, byleby na powietrzu i gdzie indziej niż mieszkanie gdzie ciagle prawie siedzę xd
Później wrócimy to ja wycinam naklejki i tworzymy na ścianie w pokoiku małej
Później wrócimy to ja wycinam naklejki i tworzymy na ścianie w pokoiku małej