Jak brzuch Cię swędzi to smaruj. Bo mogą Ci się rozstępy zacząć teraz robićDziewczyny,was tez tak biodra bola ze nie mozecie lezec na jednym czy drugim boku??? No oszalec mozna.. do tego suty mnie swedza i cycki.. i brzuch mnie swedzi..
reklama
Meml
Fanka BB :)
Moja córka ostatnio że smutkiem w głosie mówi "mamo ja już nie pamiętam jak byłaś chuda". Ale zawsze pociesza mnie, że to przez ciążę .Ja się swoim brzuchem nawet nie chwalę Wczoraj moje młodsze dziecko powiedziało, że brzuch wystaje mi bardziej niż cycki i jest nisko... mój K myślałam, że się herbatą opluje ze śmiechu.
Ale Wy macie takie ładne, zgrabniutkie
Angelika22
Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
E
Ewka34
Gość
Ja?Ty masz podwójny skład to co się dziwić :*
Luiza.
Kocham dziecięcą szczerośćMoja córka ostatnio że smutkiem w głosie mówi "mamo ja już nie pamiętam jak byłaś chuda". Ale zawsze pociesza mnie, że to przez ciążę .
Bardzo bladziutka w tej ciąży jest u mnie, w poprzedniej nie miałam, za to w pierwszej to jak by flamastrem namalować, brązowym.Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
E
Ewka34
Gość
Ja nie mam mam jasna karnacjeMacie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
E
Ewka34
Gość
Ja tez [emoji23][emoji23]Kocham dziecięcą szczerosc
oliwiapatrycja
Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy .. pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
E
Ewka34
Gość
Gdzie cie boli brzuch? Skurcze?Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy .. pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
reklama
Meml
W pierwszej ciąży miałam bardzo bladziutką, wczoraj zauważyłam, że teraz też zaczyna się robić.Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie