reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się swoim brzuchem nawet nie chwalę :p Wczoraj moje młodsze dziecko powiedziało, że brzuch wystaje mi bardziej niż cycki i jest nisko... mój K myślałam, że się herbatą opluje ze śmiechu.
Ale Wy macie takie ładne, zgrabniutkie :)
Moja córka ostatnio że smutkiem w głosie mówi "mamo ja już nie pamiętam jak byłaś chuda". Ale zawsze pociesza mnie, że to przez ciążę .

Moja córka ostatnio że smutkiem w głosie mówi "mamo ja już nie pamiętam jak byłaś chuda". Ale zawsze pociesza mnie, że to przez ciążę .
Kocham dziecięcą szczerość :)

Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
Bardzo bladziutka w tej ciąży jest u mnie, w poprzedniej nie miałam, za to w pierwszej to jak by flamastrem namalować, brązowym.

Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..

Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
Gdzie cie boli brzuch? Skurcze?

reklama
Do góry