reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Masakra... te matki zawsze musza nas straszyc.. :p
No... :D
Nawet prania się będę bała powiesić teraz na dworzu na sznurku bo też trzeba ręce do góry podniesc trochę .. :/
Ale może to i dobrze , może już teraz powinnam tylko leżeć i odpoczywać :D
Całą ciążę sprzatalam itp jak zawsze ,to może czas wkoncu na odpoczynek bo za miesiąc nie będzie o tym mowy żeby poleżeć plackiem
16 lipca wizyta w po wizycie zaraz mogła by się mała urodzić akurat bedzie 38.1 tydz , bo ja oszaleje ...
Albo na początku ciąży moja siostra zaczęła opowiadać o jakiejś sąsiadce że jej łożysko się odkleiło zaczęła krwawić i mało brakowało od nieszczęścia.. taka byłam zła ..jak można komuś w ciąży takie rzeczy opowiadac.. o_O

Miałam dzisiaj zmieniać zasłony na inne chociaż z 1.5 tygodnia temu już zmieniałam , ale chyba sobie odpuszczę tak mnie mama nastraszyła jakałs opowieścią o sąsiadce mojej babci że zmieniała zasłony też jakoś pod koniec ciąży i odkleiło się jej łożysko czy tam przerwało i zanim pojechała do szpitala to córeczka już zmarła ..:(
Teraz tak mi to do głowy się nabiło.. że chyba już nie będę tego robić do końca ciąży dopiero po jakimś czasie jak mała się urodzi , albo ewentualnie mąż mi zawiesi a ja tylko uprasuje, tylko wybiorę mu takie na kolka łatwe do zawieszenia :D
No dlatego ja nie myję okien w ogóle przez czas ciąży, mój mąż to robi :)

Mi się przesunęło z 5 na 4 sierpnia i dziś mam wg apki 35+3 czyli zostało mi 31 dni [emoji5] bo w tamten poniedziałek jak byłam u gina to wykazywało, że mam 34+2. W ogóle jak te tygodnie szybko zlatują, wy tez tego nie zauważacie?
A tu w sumie jeszcze 4 tygodnie i koniec, Jejus ;D

A nie liczysz z om ?
Mi zostało 24 dni a z USG 17dni. Ale nie patrzę na USG, chociaz od zawsze różnica 7/8dni

No... :D
Nawet prania się będę bała powiesić teraz na dworzu na sznurku bo też trzeba ręce do góry podniesc trochę .. :/
Ale może to i dobrze , może już teraz powinnam tylko leżeć i odpoczywać :D
Całą ciążę sprzatalam itp jak zawsze ,to może czas wkoncu na odpoczynek bo za miesiąc nie będzie o tym mowy żeby poleżeć plackiem
16 lipca wizyta w po wizycie zaraz mogła by się mała urodzić akurat bedzie 38.1 tydz , bo ja oszaleje ...
Albo na początku ciąży moja siostra zaczęła opowiadać o jakiejś sąsiadce że jej łożysko się odkleiło zaczęła krwawić i mało brakowało od nieszczęścia.. taka byłam zła ..jak można komuś w ciąży takie rzeczy opowiadac.. o_O
Hyhyhy ja tez na poczatku ciazy takie cos slyszalam.. :p nie wiem po co oni gadaja takie rzeczy kobietom w ciazy..
Moze odpocznij troche ;) ja tez sprzatalam ,gotowalam itd a teraz leze i gnije,bo musze [emoji23] a i wieszanie prania,ba nawet wstawienie go, mam zabronione przez corcie [emoji23]

reklama
Leze,odpoczywam,strasznie bola mnie biodra i posladki.. wstaje do kazienki i czasem do kuchni sie przejsc.
Czekam na czwartek na wizyte,co mi powie :p
Na pewno będzie wszystko dobrze :-*

Wasze takie zgrabne brzuszki.u mnie brzuch gigant
Zobacz załącznik 873253
Zawsze miasta tak nisko brzuszek ? Czy tak Ci się już opuścił ?:)
Właśnie przyszła paczka z wkładami na pampersy. Kot szczęśliwy, bo nowy karton.
Zobacz załącznik 873254
[Emoji23]

Do góry