Meml
Fanka BB :)
Lepiej poczekać, a niech będzie wszystko zrobione tak jak trzeba.Maja 14 dni na rozpatrzenie a 30 na naprawę .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej poczekać, a niech będzie wszystko zrobione tak jak trzeba.Maja 14 dni na rozpatrzenie a 30 na naprawę .
No...Masakra... te matki zawsze musza nas straszyc..
No dlatego ja nie myję okien w ogóle przez czas ciąży, mój mąż to robiMiałam dzisiaj zmieniać zasłony na inne chociaż z 1.5 tygodnia temu już zmieniałam , ale chyba sobie odpuszczę tak mnie mama nastraszyła jakałs opowieścią o sąsiadce mojej babci że zmieniała zasłony też jakoś pod koniec ciąży i odkleiło się jej łożysko czy tam przerwało i zanim pojechała do szpitala to córeczka już zmarła ..
Teraz tak mi to do głowy się nabiło.. że chyba już nie będę tego robić do końca ciąży dopiero po jakimś czasie jak mała się urodzi , albo ewentualnie mąż mi zawiesi a ja tylko uprasuje, tylko wybiorę mu takie na kolka łatwe do zawieszenia
Co ty to, też masz zgrabny brzuszekWasze takie zgrabne brzuszki.u mnie brzuch gigant
Zobacz załącznik 873253
Mi się przesunęło z 5 na 4 sierpnia i dziś mam wg apki 35+3 czyli zostało mi 31 dni [emoji5] bo w tamten poniedziałek jak byłam u gina to wykazywało, że mam 34+2. W ogóle jak te tygodnie szybko zlatują, wy tez tego nie zauważacie?
A tu w sumie jeszcze 4 tygodnie i koniec, Jejus ;D
Hyhyhy ja tez na poczatku ciazy takie cos slyszalam.. nie wiem po co oni gadaja takie rzeczy kobietom w ciazy..No...
Nawet prania się będę bała powiesić teraz na dworzu na sznurku bo też trzeba ręce do góry podniesc trochę .. :/
Ale może to i dobrze , może już teraz powinnam tylko leżeć i odpoczywać
Całą ciążę sprzatalam itp jak zawsze ,to może czas wkoncu na odpoczynek bo za miesiąc nie będzie o tym mowy żeby poleżeć plackiem
16 lipca wizyta w po wizycie zaraz mogła by się mała urodzić akurat bedzie 38.1 tydz , bo ja oszaleje ...
Albo na początku ciąży moja siostra zaczęła opowiadać o jakiejś sąsiadce że jej łożysko się odkleiło zaczęła krwawić i mało brakowało od nieszczęścia.. taka byłam zła ..jak można komuś w ciąży takie rzeczy opowiadac..
Kup sobie masc z kasztanowca w aptecePuchną mi stopy i dłonie okropnie w dodatku
Ale brzuszek Ci chyba trochę opadł [emoji14]U mnie też negliż jak zawsze, coś tam uroslysmy chyba, ale ostatnio mniej jem, bo już mała jest pewnie coraz większa i mi przyciska żołądek i wszystko.
Ja mam do terminu 31 dni [emoji173]️[emoji5]Zobacz załącznik 873229
Na pewno będzie wszystko dobrze :-*Leze,odpoczywam,strasznie bola mnie biodra i posladki.. wstaje do kazienki i czasem do kuchni sie przejsc.
Czekam na czwartek na wizyte,co mi powie
Zawsze miasta tak nisko brzuszek ? Czy tak Ci się już opuścił ?Wasze takie zgrabne brzuszki.u mnie brzuch gigant
Zobacz załącznik 873253
[Emoji23]Właśnie przyszła paczka z wkładami na pampersy. Kot szczęśliwy, bo nowy karton.
Zobacz załącznik 873254