@Wiola1985 - piersi to moja zmora. Bola, sa ciężkie a ostatnio tak mnie sutki skubane swedzialy ze myslalam ze oci... oszaleje!
reklama
Thisjuss
Moderatorka
Zapraszam, został mi jeden dżem truskawkowy to również moja miłość [emoji7] i jabłka szalenie mi wchodząOoo nieeee gofry?! Zabiłabym za takie pyszności też ostatnio jadłam naleśniczki i teraz takiego gofra bym opierdzieliła [emoji14] wgl mam fazę na herbatę z cytryną i miodem i na dżem truskawkowy
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Lody zrobione z samych mrożonych malin, cukru pudru i banana [emoji7] zero glutenu i laktozyZadroszczę lodów!!! Ja z powodu tarczycy mam też nietolerancję glutenu i laktozy.... Wiec dieta ciązowo-bezglutenowo-bezlaktozowa !!! tragedia....
Cześć, trafiłam przypadkiem, bo ja nie sierpniówka, ale rzuciły mi się w oczy lody i ograniczenia dietetyczne.. I tak pomyślałam, że się podzielę na poprawę humoruZadroszczę lodów!!! Ja z powodu tarczycy mam też nietolerancję glutenu i laktozy.... Wiec dieta ciązowo-bezglutenowo-bezlaktozowa !!! tragedia....
Robiłam ostatnio z inną polewą, i wyszły pyszne, więc się dzielę bez glutenu, bez laktozy, bez cukru, domowe pyszne lody orzechowe Link do: ORZECHOWE LODY Z POLEWĄ ŚLIWKOWO-PIERNIKOWĄ
Wiola1985
Fanka BB :)
U mnie też herbata idzie litrami, kupiłam bezkofeinową żeby pozwolić sobie na więcej.Ooo nieeee gofry?! Zabiłabym za takie pyszności też ostatnio jadłam naleśniczki i teraz takiego gofra bym opierdzieliła wgl mam fazę na herbatę z cytryną i miodem i na dżem truskawkowy
Wiola1985
Haaaaa już wiem co dzisiaj zjem zaraz po pracy!!!! Dlaczego sama na to wpadłam....głupia ja. hahahaLody zrobione z samych mrożonych malin, cukru pudru i banana [emoji7] zero glutenu i laktozy
Ja wpadłam dzięki Thermomixowi [emoji23]Haaaaa już wiem co dzisiaj zjem zaraz po pracy!!!! Dlaczego sama na to wpadłam....głupia ja. hahaha
Wiola1985
Super!!! Na pewno skorzystamCześć, trafiłam przypadkiem, bo ja nie sierpniówka, ale rzuciły mi się w oczy lody i ograniczenia dietetyczne.. I tak pomyślałam, że się podzielę na poprawę humoru
Robiłam ostatnio z inną polewą, i wyszły pyszne, więc się dzielę bez glutenu, bez laktozy, bez cukru, domowe pyszne lody orzechowe Link do: ORZECHOWE LODY Z POLEWĄ ŚLIWKOWO-PIERNIKOWĄ
reklama