E
Ewka34
Gość
Dzieki :* cala jaSuper, taka zadziorna i odważna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki :* cala jaSuper, taka zadziorna i odważna
To ja na odwrót, mam taki typ urody, że w blondzie to jak jakaś nie wiem, no nieładnie mi.Też chyba wszystko z kolorem miałam, ale najlepiej chyba wyglądam jednak w blondzie, za to z czarnymi włosami jak śmierć .
Jeszcze troche :* twoj wroci,mala sie urodzi i zobaczysz ze bedzie pieknie :*
Nie martw się, ja wczoraj wieczorem ciągle płakałam
Szalony fryz jak cała ty [emoji106]Co do fryza.. mialam taki,teraz mi troche odroslo [emoji14] Zobacz załącznik 872481
Hyhyhy ach ten ciemny styl ❤❤ ja najczesciej oczy malowalam szarosciami i fioletami,ale kredki mi sie skonczyly [emoji23] nie chcialo mi sie kupowac [emoji23] i zostala mi brazowa kredkaMi się zawsze podobała taka właśnie ciemna wiśnia, aczkolwiek ta farba co czeka na farbowanie, to właśnie fiolecik
A pisałyście jeszcze o makijażu, nie maluję się od lat. Bo jak kiedyś kosmetyki kradłam mamie, tak jak urodziłam Jasia, to mi przeszło. Zawsze miałam zielony cień na powiekach, pod kolor oczu i delikatnie podkreślone rzęsy i właściwie to wszystko. Bogowie podarowali mi cerę, która kiedyś podkładu nie wymagała (dzisiaj to kremy, ale ja zapominam, że je mam). Ust nie malowałam nigdy, chyba że wspomnę okres jednego roku, w szkole średniej, ale wtedy to ja miałam tapetę, a nie makijaż (czarny cień na powiekach, mocno podkreślone oczy i granatowo-srebrne usta, glany, czarny ciuch, taki image).
To ja na odwrót, mam taki typ urody, że w blondzie to jak jakaś nie wiem, no nieładnie mi.
Dzieki [emoji23][emoji23]Szalony fryz jak cała ty [emoji106]
Głowa do góry. Czasami są takie dni. Jutro będzie lepiej!
Mój ledwo przyjechał i dzisiaj pół dnia schodzimy sobie z drogi .. działamy sobie na nerwy.. chyba się stresujemy już tak zbliżającyn porodem.. zaraz dojem kolację i idę spać. Też mi smutno ale chcę żeby ten dzień się skończył.. do tego boje się , żeby przez niedzielę nic się nie zaczęło. Ciągle jakieś skurcze, bóle. Chce już wizytę w poniedziałek
*dziewczyny a Skurcze to też takie jak boli cały brzuch a kłuje dołem ? Bo już ma tak przeróżne dolegliwości , że po prostu mam dość kłuje od pleców do przodu ..
Ojej ale masz psiaka. Przytul się do niego na ten czas