reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ee chyba nie [emoji23][emoji23] mam nadzieję że nie [emoji23] chyba zaraz to policzę bo trochę mnie to wszystko ciekawi [emoji39]

Z wyliczeń wygląda że 40+0 to poród w terminie idealnym. Czyli dalej wychodzi na to że wszędzie operują skończonymi tygodniami bo 40+0 to skończony 40 tydzień . No i w takim razie potwierdziło by się to co pisze Ania że 38+0 to ciąża donoszona bo dwa tygodnie wcześniej niby można rodzić [emoji4] tylko dlaczego znów w necie piszą że donoszona w 37 tygodniu . Bo nawet 37 skończony to i tak 37+0 a nie 38+0 ..
Masakra jakaś ciekawe czy kiedyś to ktoś ogarnie lub już ogarnął tak jak trzeba - ja nie potrafię i być może będzie to rozkmina życia [emoji23][emoji23]
Powiem wam że trochę mnie to zaciekawiło :)
Mi gin powiedzial jak wyliczyl ze to 35+1 powiedzial ze idealnie i mam jeszcze tydz poczekac.. wiec cholera wie o co tu chodzi :p

Zobacz załącznik 872204

Mój synek takie robi pozy jak chce pieszczot hah
U mnie też przytulanki są :)
IMG_20180424_220511.jpg

Załączniki

• IMG_20180424_220511.jpg
    IMG_20180424_220511.jpg
    840,7 KB · Wyświetleń: 299
reklama
I tego się trzymajmy[emoji16] czyli jakieś tam badania mówią dobrze[emoji16]
Nie wiem .. mnie i tak rozwaliło jak mi lekarz powiedział że już mogę rodzić bo będzie ok [emoji23][emoji23]
Wolę jeszcze zaczekać ale nie ma co ukrywać.. po tym co przeszłam w tej ciąży to bardzo się cieszę że już 34 skończony i jeszcze żeby maluszek mial 2500 i to będzie mój wielki sukces [emoji8]

Do góry