oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dałam radę bez ..pierwsza faza porodu 6 godzin , potem wody dopiero odeszły jak kręciłam się na piłce a jak odeszły wody to po 19 minutach był już synekNie chciałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dałam radę bez ..pierwsza faza porodu 6 godzin , potem wody dopiero odeszły jak kręciłam się na piłce a jak odeszły wody to po 19 minutach był już synekNie chciałaś ?
Musi, bo chcę schudnąćNaprawdę zazdroszczę [emoji4] ja mam 22 a czuje się jak po 30 .. musiałam leżeć ledwo chodzę a jak stanę by ugotować obiad to plecy tak bolą że myślę że się przewróce.
Fajnie że ogarnęłas ta cukrzycę może po ciąży ci zostanie to żywienie [emoji39]
No właśnie nie ..tylko to się liczy żeby szybko poszłoW ogole w trakcie porodu mysli sie o czyms innym niz urodzic jak najszybciej i zeby skonczyl sie bol?
Leze leze niestety nie wiem jak to jest z takim maluszkiem@Ewka34 lepiej niech mala jeszcze posiedzi wiec lez kobieto To nie jest tak, ze po porodzie wczesniaczka puszczaja do domu jak osiagnie wage 2500?? Chyba ktoras z dziewczyn sierpniowych, ktora juz urodzila tak pisala
Leze leze niestety nie wiem jak to jest z takim maluszkiem
Mi jest właśnie ważne czy uda mi się zastać że jednoosobowa czy trzy.Ja nawet nie myślę jakie są sale to porodu czy 1-osobowa czy 3-osobowa przedzielona kotarami , nie interesowalam się tym i teraz też nie . Co z tego że teraz chce 1osobowa a może ktoś też wybrał taka sale jak ja.. i zaczął rodzić parę minut przede mną to co zrobię .. każe wyjść tej kobiecie bo ja też chciałam taka sale ... mi to szczerze obojętne ..i najważniejsze żeby szybko poszło bez komplikacji dziecko zdrowe i ja , żeby jak najmniej bolało .. jak zaczną się skurcze bol i to wszystko ..to każdej myślę że będzie obojętnie czy leży na 1 osobowej czy tylko przedzielona jest kotarą wtedy się myśli aby jak najszybciej urodzić ..
Po porodzie też bym nie chciała leżeć sama ..zawsze ktoś może przypilnować na chwilę dziecka lub kogoś zawołać jak zle się poczujemy , jak będziemy same to już tak nie będzie a różnie bywa . Ale jak to woli ..
To w sumie szybki poród miałaś ale ja chyba mimo wszystko ze stresu i tak poproszę o znieczulenie. Jeśli nie bedzie akurat za późnoDałam radę bez ..pierwsza faza porodu 6 godzin , potem wody dopiero odeszły jak kręciłam się na piłce a jak odeszły wody to po 19 minutach był już synek
5.35 a nie 6 pomyliłam się , w książeczce zdrowia wpisują ale i tak dla mnie to było bardzo długo...To w sumie szybki poród miałaś ale ja chyba mimo wszystko ze stresu i tak poproszę o znieczulenie. Jeśli nie bedzie akurat za późno
No to faktycznie w takim przypadku lepiej 1osobowa żeby z Tobą był . Ja to nie pamiętam ale chyba też byłam w 1 osobowej .. była też kanapa żeby mąż sobie usiadł pilki drabinki a reszty rzeczy nie pamiętam co tam było z wrażeńiaMi jest właśnie ważne czy uda mi się zastać że jednoosobowa czy trzy.
Bo na trzyosobowej muszę rodzić sama , a na jedno. z Kamilem. A później po porodzie i tak pewnie mój będzie od rana do wieczora z nami to wolałabym być na sali jednoosobowej. Jest 13 takich sal to może akurat się uda