reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Naprawdę zazdroszczę [emoji4] ja mam 22 a czuje się jak po 30 .. musiałam leżeć ledwo chodzę a jak stanę by ugotować obiad to plecy tak bolą że myślę że się przewróce.
Fajnie że ogarnęłas ta cukrzycę :) może po ciąży ci zostanie to żywienie [emoji39]
Musi, bo chcę schudnąć :p

Tym czasem miłego dzionka kobiety, nie ogarnę na raz forum i mojej mamy, która mi pisze, także odezwę się pewnie po wizycie u gieniutka :)

Ja niedawno wróciłam z mojej pracy, l4 zawiezione ;) pogadałam z koleżankami z pracy ;) wszystkie mi mówiły,że bardzo ładnie wyglądam i że mam mały brzuszek :p muszę wynieść pranie na strych, i trochę ogarnąć mieszkanie bo mam bałagan :D torby wyprane, teraz wyschną i mogę zacząć pakować :D

Ja nawet nie myślę jakie są sale to porodu czy 1-osobowa czy 3-osobowa przedzielona kotarami , nie interesowalam się tym i teraz też nie . Co z tego że teraz chce 1osobowa a może ktoś też wybrał taka sale jak ja.. i zaczął rodzić parę minut przede mną to co zrobię .. każe wyjść tej kobiecie bo ja też chciałam taka sale ... :D mi to szczerze obojętne ..i najważniejsze żeby szybko poszło bez komplikacji dziecko zdrowe i ja , żeby jak najmniej bolało .. :) jak zaczną się skurcze bol i to wszystko ..to każdej myślę że będzie obojętnie czy leży na 1 osobowej czy tylko przedzielona jest kotarą wtedy się myśli aby jak najszybciej urodzić ..:)
Po porodzie też bym nie chciała leżeć sama ..zawsze ktoś może przypilnować na chwilę dziecka lub kogoś zawołać jak zle się poczujemy , jak będziemy same to już tak nie będzie a różnie bywa . Ale jak to woli ..:D
Mi jest właśnie ważne czy uda mi się zastać że jednoosobowa czy trzy.
Bo na trzyosobowej muszę rodzić sama , a na jedno. z Kamilem. A później po porodzie i tak pewnie mój będzie od rana do wieczora z nami to wolałabym być na sali jednoosobowej. Jest 13 takich sal to może akurat się uda :D

To w sumie szybki poród miałaś :) ale ja chyba mimo wszystko ze stresu i tak poproszę o znieczulenie. Jeśli nie bedzie akurat za późno :p
5.35 a nie 6 pomyliłam się , w książeczce zdrowia wpisują :D ale i tak dla mnie to było bardzo długo...
IMG_20180628_131159.jpg

Załączniki

• IMG_20180628_131159.jpg
    IMG_20180628_131159.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 353
reklama
Mi jest właśnie ważne czy uda mi się zastać że jednoosobowa czy trzy.
Bo na trzyosobowej muszę rodzić sama , a na jedno. z Kamilem. A później po porodzie i tak pewnie mój będzie od rana do wieczora z nami to wolałabym być na sali jednoosobowej. Jest 13 takich sal to może akurat się uda :D
No to faktycznie w takim przypadku lepiej 1osobowa żeby z Tobą był . Ja to nie pamiętam ale chyba też byłam w 1 osobowej .. była też kanapa żeby mąż sobie usiadł pilki drabinki a reszty rzeczy nie pamiętam co tam było z wrażeńia :D

Do góry