reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

17 zł na Allegro :)
I jest szerokości łóżeczka czy mniejszy ? Myślisz ,że zaraz się odgniecie bo tani ?
Bo ja sobie upatrzyłam taki ze smyka.
Ale też nie wiem czy zamawiać odrazu. Bo tak teraz myślę, że trochę tych rzeczy jeszcze do kupienia mam. Przemyśle czy wszystko na prawdę jest mi potrzebne na już bo sam laktator 300 , wózek 1750. Reszta rzeczy z 400zl.. może się wstrzymam , zobaczę czy w ogóle będzie ulewala. Może być tak , że nie będzie to potrzebne. A 50zl lepiej dołożyć do czegoś innego chyba..

reklama
W ogóle nie mam. Całą ciążę nie miałam na szczęście[emoji16]Ja wczoraj odebrałam i nic nie kupowałam [emoji16] Coś chcieli twoją mamę spławić[emoji852] Weź Michał Filip , albo Filip Michał, co nie @Maljan?[emoji16][emoji16][emoji16]
Ja wiedziałam że wam się spodoba [emoji23][emoji23] mnie się podobają te wszystkie imiona tylko przeraża mnie ich popularność [emoji23][emoji23] aaa na razie nie myślę [emoji23]
Moi rodzice mieszkali tam tylko pare miesiecy po moich narodzinach ;) Moja mama z tamtąd pochodzi, Horyniec Zdroj to rzut beretem od wioski moich dziadków. Uwielbiam tam jezdzic, ostatnio byłam na początku maja ;)
Piękne strony [emoji6][emoji6]
Ja w ciąży nie zapuszczam się tam ale też lubię tam jeździć. Super tereny tylko niestety ale mieszkać bym tam nie chciała .. z pracą ogromny problem

U mnie rosioła mężu robi, bo ja wychodzę z założenia, że:
wrzucam warzywka, mięsko i gotuję, jak marchewka jest miękka, to rosół gotowy.
Mój się pieści z tą zupą, ma być klarowna, wspaniała i powalać z nóg, koniecznie na kilku rodzajach mięsa.

Gotuje jak twój mąż :D uwielbiam gotować zupy i nikogo nie wpuszczam do kuchni :D

Też was tak często meczy zgaga pod wieczór? [emoji24][emoji24][emoji24]

Na szczęście nie doświadczyłam w tej ciazy zgagi. Ale już jestem wykończona kręgosłupem.. leżałam dzisiaj godzinę na podłodze .. mama myślała , że już mnie lapią bóle porodowe. Cały dzień jestem zła i zmęczona [emoji25] od tych boli..
A na zgagę weź rennie, może pomoże.

reklama
A i @Maljan gdzieś tam czytałam że masz 27 lat i dwa razy w życiu rosół gotowałas.. Nie masz się czym chwalić !!
A tak serio to nie przejmuj się , ja aż raz gotowałam [emoji23][emoji23] i skończyło się tak że musiałam dodać kostkę rosołowa bo to smaku nie miało [emoji23]
Ale planuje zrobić tylko już na kilku rodzajach mięsa żeby jakiś smak miał

Do góry