G
gosc12
Gość
A tak w ogóle to witajcie u mnie pochmurno..słońce się przebija zaraz muszę zjeść śniadanie i trzeba się ogarnąć bo na 11.15 mam wizytę u ginekologa aż jestem ciekawa co u mojego maleństwa słychać [emoji16]
Powodzenia ! Daj znać po
Jaka śliczna dziewczynkaU nas na razie tam bardzo biurowo i surowo wręcz industrialnie wiec Czeka mnie sporo pracy , zeby zrobić pokoik dziecięcy zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki . No i jeszcze mam wciaz poczucie winy , ze nie beda juz mieli swoich własnych pokoików , jak teraz mam wiele obawy , czy sie razem nie pozabijają , niby sie cieszą, ze beda razem , ale .. widze tez jak bardzo strzegą swojej prywatności i jak jedno wyrzuca drugie ze swojego pokoiku, jak chce pobyć samo . Zobaczymy jak to bedzie -ja z bratem bardzo długo dzieliliśmy jeden pokój i daliśmy radę , wiec oni tez musza a to moje poddasze mam stare zdjecia z malutka Laurka miała chyba wtedy z 3 latka .
Super oby było już tylko lepiej :**Cześć Kobietki!
Melduję, że u mnie lody przelamane... tak jak pisałam, chciałam dam czas mężowi na spokojne ogarnięcie tego co się dzieje, bo dużo ostatnio przykrych sytuacji i słów...W poniedziałek ja wyciągnęłam rękę,bo już nie dawalam rady... No a wczoraj mój mąż...dał mi buzi w policzek na dobranoc po miesiącu... wzięłam jego rękę i przytulilam do twarzy i tak chwilę lezelismy przytuleni na lyzeczke ale zaczął sapac,to wiedziałam,że już mu niewygodnie A dziś rano jak wychodził do pracy dał buzi w usta to może jeszcze coś z tego będzie? jak będę miała się obrazić na niego, to najpierw napiszę do Was dziekuje za wszystkie słowa wsparcia:*