reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja w domu miałam takie spinania brzucha raz na jakiś czas za to dziś w szpitalu za często zobaczę jutro i jakby było tak samo to zgłoszę położnej bo dziwne to leżę i brzuch się spina...

Ja też mam podczas leżenia te spinania brzucha i bóle. Ale ja tak mam od 32 tygodnia. Nie tylko jak wstaje czy coś robię.
To źle ? Myślałam , że te skurcze przepowiadające to są nawet w spoczynku

reklama
Pojutrze :p
Screenshot_2018-06-26-23-37-59-935_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-26-23-37-59-935_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-26-23-37-59-935_com.opera.browser.png
    49,2 KB · Wyświetleń: 311
Nie wiem. Mam twardnienia cały dzień, bóle jak na okres. I do tego doszły takie mocne kłucia po lewej stronie jakoś w tym miejscu.
Zobacz załącznik 871293
Ja już nie umiem rozróżnić co jest normalne a co nie [emoji16] co jest skurczem itp.. chyba , że mala się pcha w kanał bo wariuje cały dzień
Ja też mam dzisiaj ból jak na okres właśnie, ale twardnień nie mam

Na codzień w lato raczej nie używam, tylko myje i schną same. Ale w szpitalu tak siedzieć z mokrymi z dzieciątkiem?
Na patologii ciąży tak niestety było (piętro niżej- w tym szpitalu) i każdy praktycznie miał zakaz wstawania.
Wziąć zawsze możesz[emoji16] A czy użyjesz to już sama będziesz w stanie stwierdzić[emoji4]

Nie[emoji16] stwierdziłam, że i tak czasu nie będę mieć[emoji16] Obym zdążyła raz chociaż umyć włosy [emoji16]
Nie no wydaje mi się, że po porodzie chociażby samym to wypadałoby, bo będę mega spocona jakby trwał np kilkanaście godzin [emoji16] ja myję włosy codziennie, ale w szpitalu mogę odpuścić i myć co dwa [emoji16]

reklama
Nie no wydaje mi się, że po porodzie chociażby samym to wypadałoby, bo będę mega spocona jakby trwał np kilkanaście godzin [emoji16] ja myję włosy codziennie, ale w szpitalu mogę odpuścić i myć co dwa [emoji16]
No to tak[emoji16] po porodzie ok[emoji16] Ja wiem na pewno, że nie będę miała czasu suszyć[emoji16] Zresztą tam, to będzie mi zwisać [emoji4] szybka kąpiel i mycie i już[emoji4] Teraz tak myślę, że nawet nie chciałabym nikomu suszarką buczeć w tych łazieneczkach[emoji16]

Do góry