reklama
U mnie dziś też najpierw szaleństwo a później cisza już zaczęłam się martwić napilam się wody i powróciły kopniakiMój wczoraj prawie cały dzień buszował, dziś też często czułam ruchy, o dziwo teraz chyba śpi, a zawsze dokazywał o tej godzinie
Ja mam cappuccinoOoo śliczne. I pewnie bym wzięła białe
G
gosc12
Gość
Nie wiem. Mam twardnienia cały dzień, bóle jak na okres. I do tego doszły takie mocne kłucia po lewej stronie jakoś w tym miejscu.A może to skurcze po prostu? [emoji16]
Ja już nie umiem rozróżnić co jest normalne a co nie [emoji16] co jest skurczem itp.. chyba , że mala się pcha w kanał bo wariuje cały dzień
Załączniki
Jeżeli używasz to czemu nieMam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
G
gosc12
Gość
Niee. Zrobię warkocz na mokro. Pewnie. Je będzie czasu suszyć jak zostawie na chwilę dziecko pod czyjąś opieka.Mam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
Anulaa88
Fanka BB :)
Nie[emoji16] stwierdziłam, że i tak czasu nie będę mieć[emoji16] Obym zdążyła raz chociaż umyć włosy [emoji16]Mam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
Ja w domu miałam takie spinania brzucha raz na jakiś czas za to dziś w szpitalu za często zobaczę jutro i jakby było tak samo to zgłoszę położnej bo dziwne to leżę i brzuch się spina...Nie wiem. Mam twardnienia cały dzień, bóle jak na okres. I do tego doszły takie mocne kłucia po lewej stronie jakoś w tym miejscu.
Zobacz załącznik 871293
Ja już nie umiem rozróżnić co jest normalne a co nie [emoji16] co jest skurczem itp.. chyba , że mala się pcha w kanał bo wariuje cały dzień
G
gosc12
Gość
Ja mam cappuccino
Może kiedyś się doczekam takiego łóżka
reklama
E
Ewka34
Gość
Dzis chybaA kiedy pelnia? Bo dzisiaj maluch jakis taki wyjatkowo malo ruchliwy [emoji14]