reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Nasz bratanek miał taką samą i bardzo ją lubił ;) tylko popsuł już, bo urwał te miśki [emoji16]

A my dzisiaj dostaliśmy podgrzewacz od babci mojego męża. Wahałam się czy kupować, ale ona się uparła, że kupi, to się nie kłóciłam przecież [emoji16]

A teściowa wreszcie znalazła u siebie bujaczek po bratanku męża i ma nam jutro przywieźć, to wypiorę go i będzie :)

Hah oki :) poszukam na Internetach pomocy jak to zamontować, bo niby tylko 3 części, a przerosło to mnie xd jak już zamontuje to wyślę wam zdjęcie jak się prezentuje na łóżeczku, jeszcze tylko materac i komplet do łóżeczka i gotowe :3
To się przyczepia do boku łóżeczka na tym pasie co wisi :) ja mam po synku z Fischer ale inny wygląd ale też się przyczepia na tym pasku

Ja jak zwykle nie wysiedze i wróciłam z psem i od godziny ogarniam tzn pozmywałam, rozwiesiłam pranie, poroniłam porządki w szufladach z książkami, dokumentami itd
Poprzestawiałam dekoracje różne figurki i teraz jakoś to wyglada, bo był bałagan i miszmasz hah. Teraz pozamiatam, zetre kurze i w końcu odpocznę sobie. Później tylko mycie pieska, pazurki obetne, poprasuję to co czeka tam hah i luzik [emoji5]
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG

IMG_1549.JPG

Załączniki

• IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    785 KB · Wyświetleń: 263
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    496,1 KB · Wyświetleń: 266
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    628,5 KB · Wyświetleń: 266
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    571,1 KB · Wyświetleń: 268
My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła :D kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko [emoji173]️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać :D
Ja tez mam 160 kontynentalne. Myslalam, ze bedzie tak super jak zobaczylam te 3 materace ale sie okazalo co innego. Moj M jak sie polozy na srodku to robi sie dziura i materace rozjezdzaja sie na boki...

Ja też dziś pracowita pszczółka;) w ogóle zawsze od rana mam tyle zajęć A po południu już odpoczywam jakbym miała pracę na etacie :) dziś standardowo odkurzanie i mycie podłóg, pół kuchni wymyte wewnątrz szafek, umylam piekarnik , zrobiłam pranie małego i uświadomiłam sobie że jeszcze lampkę nocną potrzebuje;)

Jutro rano laboratorium i ktg.

A z jedzeniem to ja w sumie też mało jem, choć od wczoraj chodzi za mną coś czekoladowego A nie mam kompletnie nic. Może to i dobrze ;)

reklama
Do góry