reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Chłopaki przyprowadzili sobie po 1 koledze z przedszkola. 4ka to już masakra biją się na niby , latają, ciągle coś chcą.
A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Mialam podobną dla Piotrusia, jest fajna bo na pilot i rano jak się przebudzał a my chcieliśmy jeszcze poleżeć to pstryk z łóżka i jeszcze można było chwilę pokimać.

Ale super wyglądasz :) a jakie nogi masz zgrabne chude długie , tylko pozazdrościć ;)
Boziu, dzieeeeki! Normalnie się tutaj jeszcze dowartosciuje dzięki Wam i może zacznę wierzyć w siebie:-)
Wasze brzuszki też oczywiście piękne, niesamowite,że każdy inny:) i w każdym mieszka mały, piękny, wyjątkowy czlowieczek:)

Dziewczynki nie nadrobię nie dam rady tyłu stron. A nie było mnie od wczoraj.
Miałam tego holtera. Wizyta u kardiologa 12 lipca bo teraz ma urlop.
@Ewka34 jak Kochana u Ciebie ??

Mój małżonek drugi i ostatni dzień urlopu i już szuka zajęcia bo mu się nudzi.
Wziął się za przemeblowanie na poddaszu.
Tam za komoda koło łóżeczka Mai będą stały ramki ze zdjęciami Mai i Aleksa. Plus taki słonik fajny (wczoraj rano byliśmy na giełdzie w sklepie żony szefa mojego Damiana, a ona takie cudne duperele za grosze ma) i ramki. Pewnie jeszcze coś sobie tam znajdę z takich fajnych dodatków do mieszkania.
A we wnęce gdzie kiedyś nasze łóżko stało robimy kącik dla syna. Stolik, krzesełko. Pojemniki. Kupimy taka szafkę na książeczki i kolorowanki.

Dziś jeszcze wieczorem będę robić fasolkę szparagową na zimę do słoików. Już mi się na samą myśl nie chce [emoji23] i ciasteczka z kawałkami czekolady znów. Bo mi zeszły tak że znów muszę zrobić.Zobacz załącznik 871086Zobacz załącznik 871087Zobacz załącznik 871089Zobacz załącznik 871091Zobacz załącznik 871092Zobacz załącznik 871093Zobacz załącznik 871097
Jestem w domku ;) szyjka 1.5 cm miekka i rozwarcie na 1 cm.. mam odpoczywac i odpoczywam :*

A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Mam identyczną, ale też jest rozłożona jeszcze i schowane, więc na razie ci nie mam jak pomóc[emoji4] My dopiero po miesiącu, może dwóch będziemy ją wieszać[emoji16]

Ja już po wizycie u okulisty. Weszłam trochę po czasie. Lekarz badał wzrok mi na 2 urządzeniach - jedno z balonikiem a drugie takie co powietrzem w oko strzelało. Oczywiście tablica do czytania, potem ciemnia, kropelki na rozszerzenie i znów ciemnia. Wynik taki że okulista nie widzi przeciwskazań do porodu siłami natury :) Kacperek ostatnio był odwrócony główką w dół więc jeżeli tak zostanie to będziemy próbowali rodzić naturalnie :):)

reklama
Do góry