oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ale super wyglądasz a jakie nogi masz zgrabne chude długie , tylko pozazdrościćTeż się pochwalę swoim brzucholem,a co u mnie dziś 33+4, +8kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super wyglądasz a jakie nogi masz zgrabne chude długie , tylko pozazdrościćTeż się pochwalę swoim brzucholem,a co u mnie dziś 33+4, +8kg
Mialam podobną dla Piotrusia, jest fajna bo na pilot i rano jak się przebudzał a my chcieliśmy jeszcze poleżeć to pstryk z łóżka i jeszcze można było chwilę pokimać.A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Boziu, dzieeeeki! Normalnie się tutaj jeszcze dowartosciuje dzięki Wam i może zacznę wierzyć w siebie:-)Ale super wyglądasz a jakie nogi masz zgrabne chude długie , tylko pozazdrościć
Jestem w domku szyjka 1.5 cm miekka i rozwarcie na 1 cm.. mam odpoczywac i odpoczywam :*Dziewczynki nie nadrobię nie dam rady tyłu stron. A nie było mnie od wczoraj.
Miałam tego holtera. Wizyta u kardiologa 12 lipca bo teraz ma urlop.
@Ewka34 jak Kochana u Ciebie ??
Mój małżonek drugi i ostatni dzień urlopu i już szuka zajęcia bo mu się nudzi.
Wziął się za przemeblowanie na poddaszu.
Tam za komoda koło łóżeczka Mai będą stały ramki ze zdjęciami Mai i Aleksa. Plus taki słonik fajny (wczoraj rano byliśmy na giełdzie w sklepie żony szefa mojego Damiana, a ona takie cudne duperele za grosze ma) i ramki. Pewnie jeszcze coś sobie tam znajdę z takich fajnych dodatków do mieszkania.
A we wnęce gdzie kiedyś nasze łóżko stało robimy kącik dla syna. Stolik, krzesełko. Pojemniki. Kupimy taka szafkę na książeczki i kolorowanki.
Dziś jeszcze wieczorem będę robić fasolkę szparagową na zimę do słoików. Już mi się na samą myśl nie chce [emoji23] i ciasteczka z kawałkami czekolady znów. Bo mi zeszły tak że znów muszę zrobić.Zobacz załącznik 871086Zobacz załącznik 871087Zobacz załącznik 871089Zobacz załącznik 871091Zobacz załącznik 871092Zobacz załącznik 871093Zobacz załącznik 871097
Mam identyczną, ale też jest rozłożona jeszcze i schowane, więc na razie ci nie mam jak pomóc[emoji4] My dopiero po miesiącu, może dwóch będziemy ją wieszać[emoji16]A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Super to ubranko u mnie by te kwiatki na pewno nie odżyły [emoji23]Ja odebrałam z poczty zestaw dla małej, w lidlu dokupiłam druga gąbkę do mycia i patrzcie jakie kwiatuszki do pokoiku małej za 10 zł, takie „poszkodowane”, ale może się jeszcze wyrobią, a cena tak niska, że szkoda było nie brać.
Zobacz załącznik 871075Zobacz załącznik 871076Zobacz załącznik 871078
Przed porodem,w takim wywiadzie z pacjentem,z tego co slyszalam w szpitalu@miloscwczasachpopkultury Oni pewnie przy jakimś wywiadzie lub przy wypisie będą pytać o pediatrę
U mnie po porodzie w dniu wypisu pytali o pediatrę i przychodnie gdzie bedzie dziecko chodzić@miloscwczasachpopkultury Oni pewnie przy jakimś wywiadzie lub przy wypisie będą pytać o pediatrę