reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Do tego i tego, ale lekarz kazał mi tylko jedno pobrać.

No już sporo ma ;) ale wiaodmo to tylko usg i może być np 2,2 kg, ale i tak ładnie jeśli miałaby na końcu mieć max 3 kg
No właśnie USG [emoji23] i może mieć nie tylko , że 200 mniej jak byś chciała bo im mniejsza tym lepsza.. tylko np.200 więcej.. czyli może mieć 2600. Moim zdaniem lepiej niech dziecko ma 3800 niż 2900 bo czym większa tym silniejsza.. ale jak kto uważa ;)

No właśnie USG [emoji23] i może mieć nie tylko , że 200 mniej jak byś chciała bo im mniejsza tym lepsza.. tylko np.200 więcej.. czyli może mieć 2600. Moim zdaniem lepiej niech dziecko ma 3800 niż 2900 bo czym większa tym silniejsza.. ale jak kto uważa ;)

Niekoniecznie tak jest. Masa ciała, a stan narządów i ich praca to dwie różne kwestie moim zdaniem oczywiście :D a nie ma opcji żeby ona po nas miała około 4 kg skoro ja miałam z 3 kg, a Bartek 3,5 hah :) ale wisodmo, okaże się przy porodzie :)

Pytałam na tej stronie i oni nie szyja do gondoli. Więc nawet już nie oglądałam :p
Kupię tamta co mam upatrzoną, przyda się bardziej bo jest jednolita i różne kolory z obu stron :) a skoro droższa to może i lepsza. Podobno dziecko się w niej nie poci latem jak jest gorąco :)

Aha to dupa [emoji28][emoji5] to nie zamawiam hah, bo do spacerówki to jeszcze daleko

Podasz link do tego co Ty zamawiasz?

Gratuluję :) to dużo przybrała. Nie 200 jak dotychczas tylko już 300 na tydzień :):)
To może nie będzie taka kruszynka 3kilo jak chciałaś :D najważniejsze , że jest wszystko dobrze a ty zadowolona z wizyty :) nie długo zobaczysz ja na żywo więc nie żałuj zdjęć :):)

Dokładnie [emoji5] nie, że tak chciałam tylko tak lekarz i po centylach tak wychodzi i po naszych genetycznych predyspozycjach, a to jest najistotniejsze, bo lekarz tak mówił[emoji16][emoji16]

Dokładnie tak. Odliczanie trwa, 40 dni [emoji378][emoji378][emoji378]

reklama
Niekoniecznie tak jest. Masa ciała, a stan narządów i ich praca to dwie różne kwestie moim zdaniem oczywiście :D a nie ma opcji żeby ona po nas miała około 4 kg skoro ja miałam z 3 kg, a Bartek 3,5 hah :) ale wisodmo, okaże się przy porodzie :)
A jak geny ma po dziadkach np? Ja bym się kompletnie tym nie sugerowała ;)

Do góry