Maljan
Fanka BB :)
To szok, nie wiedziałam, że można samemu [emoji16]Powiedział, że może on to zrobić, ale to nie jest żadna filozofia i w domowych warunkach na spokojnie sama lepiej to zrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szok, nie wiedziałam, że można samemu [emoji16]Powiedział, że może on to zrobić, ale to nie jest żadna filozofia i w domowych warunkach na spokojnie sama lepiej to zrobie
No właśnie USG [emoji23] i może mieć nie tylko , że 200 mniej jak byś chciała bo im mniejsza tym lepsza.. tylko np.200 więcej.. czyli może mieć 2600. Moim zdaniem lepiej niech dziecko ma 3800 niż 2900 bo czym większa tym silniejsza.. ale jak kto uważaDo tego i tego, ale lekarz kazał mi tylko jedno pobrać.
No już sporo ma ale wiaodmo to tylko usg i może być np 2,2 kg, ale i tak ładnie jeśli miałaby na końcu mieć max 3 kg
No właśnie USG [emoji23] i może mieć nie tylko , że 200 mniej jak byś chciała bo im mniejsza tym lepsza.. tylko np.200 więcej.. czyli może mieć 2600. Moim zdaniem lepiej niech dziecko ma 3800 niż 2900 bo czym większa tym silniejsza.. ale jak kto uważa
To szok, nie wiedziałam, że można samemu [emoji16]
Pytałam na tej stronie i oni nie szyja do gondoli. Więc nawet już nie oglądałam
Kupię tamta co mam upatrzoną, przyda się bardziej bo jest jednolita i różne kolory z obu stron a skoro droższa to może i lepsza. Podobno dziecko się w niej nie poci latem jak jest gorąco
Może być błąd i w jedną w i drugą może mieć pewnie między 2,1kg a 2,7 kg najważniejsze, że przybiera
Gratuluję to dużo przybrała. Nie 200 jak dotychczas tylko już 300 na tydzień
To może nie będzie taka kruszynka 3kilo jak chciałaś najważniejsze , że jest wszystko dobrze a ty zadowolona z wizyty nie długo zobaczysz ja na żywo więc nie żałuj zdjęć
Super pięknie przybiera na wadze :*Dokładnie tak i jest zdrowiutka
Super pięknie przybiera na wadze :*Dokładnie tak i jest zdrowiutka
A jak geny ma po dziadkach np? Ja bym się kompletnie tym nie sugerowałaNiekoniecznie tak jest. Masa ciała, a stan narządów i ich praca to dwie różne kwestie moim zdaniem oczywiście a nie ma opcji żeby ona po nas miała około 4 kg skoro ja miałam z 3 kg, a Bartek 3,5 hah ale wisodmo, okaże się przy porodzie