reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymy ;) twardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu ;) skurczy w nocy nie bylo ;)
To super wiadomosci :) trzeba być dobrej myśli :*

To akurat chyba nie ma co się martwić :) ja miałam tyg temu na 40 min ktg wartości od 15-35 i lekarz powiedział, że to nawet nie skurcze w sensie nie ma co się martwić, bo dopiero jeśli jest od 80 i to więcej ich a nie 1-3 szt to wtedy się zaczyna rozkręcać.

Super, że puszcza Cię do domku, ale rozwarcie nadal masz? I ile szyjka ma cm?
Tzn ja wiem ze te skurcze mocne to od 70 sa ;) nie badali mysle ze jutro zbadaja ;) zobaczymy ;) ale jestem dobrej mysli ;)

No właśnie się ostatnio nad tym zastanawiałam ile jest osób które tylko obserwują i czytają. Może lepiej by było się przenieść na jakieś ukryte forum?
Dużo chyba. Bo czasem jak czytałam zaległości to dostawałyscie przypadkowe źle oceny od obcych osób :p więc ktoś czytając musiał niechcący wcisnąć :p

reklama
Leżałam teraz w szpitalu 8 dni i miałam ktg 3 razy dziennie i skurcze do 60/70 nikogo nie interesowały :) dopiero jak koleżanka zaczęła rodzic i były po 100 co pare minut to ktoś przyszedł do niej :)

Jak widać zależy od szpitala, lekarzy i podejścia ich ;) w Zgorzelcu powiedział, że jak już wartości 70-80 i jest pod rząd pare skurczy tzn wykres przypomina falowanie to wtedy już coś się zaczyna dziać ;)

Do góry