Doustne lepiej podobno dzialaBo co ma byc to bedzie.. :* nie stresuje sie jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Hm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersjeDoustne lepiej podobno dziala
To są skurcze tętno na czerwonoTętno dzidziusia 29??????
miloscwczasachpopkultury
I cale ktg takie? o ktorej beda Cie badac?
To super wyniki na dziś
miloscwczasachpopkultury
Nie, jeden skurcz byl powyzej 40 a drugi powyzej 30 i ogolnie reszta taka jak na fotce..
To akurat chyba nie ma co się martwić ja miałam tyg temu na 40 min ktg wartości od 15-35 i lekarz powiedział, że to nawet nie skurcze w sensie nie ma co się martwić, bo dopiero jeśli jest od 80 i to więcej ich a nie 1-3 szt to wtedy się zaczyna rozkręcać.
Super, że puszcza Cię do domku, ale rozwarcie nadal masz? I ile szyjka ma cm?
A to co lekarz to inaczej gadaHm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersje
miloscwczasachpopkultury
A na lipcowkach dziś jedna dziewczyna będzie miała cesarkę i w tym tyg jeszcze inne rodzić będą [emoji7][emoji87][emoji85]
Anulaa88
Ja tak, jak ty usłyszałam od lekarza. Zresztą wszędzie można wyczytać, że dopochwowo lepiej i szybciej się wchłania. Wydaje się to logiczne..[emoji16] Na dole jesteśmy lepiej ukrwione[emoji16] i jest większa powierzchnia wchłanianiaHm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersje
G
gosc12
Gość
To superHej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymy twardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu skurczy w nocy nie bylo
Pewnie jutro Cię zbadają jeszcze i dopiero zadecydują czy Cię wypuszcza. Bo jeśli rozwarcie by było większe to wątpię żeby ryzykowali i pozwolili wyjść. Ale jestem dobrej myśli, że już się wszystko uspokoiło :*
Leż i odpoczywaj
reklama
Angelika22
Leżałam teraz w szpitalu 8 dni i miałam ktg 3 razy dziennie i skurcze do 60/70 nikogo nie interesowały dopiero jak koleżanka zaczęła rodzic i były po 100 co pare minut to ktoś przyszedł do niej