reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Po prostu brzuch zrobił się jak kamień i z pleców ból w pochwie ucisku nie czułam bo z pleców miałam te bóle przy córce identycznie brzuch kamlot i z krzyża bóle masakra
Okej. Dziękii. To może u mnie to nic takiego skoro trwa już z 4 dzień a dalej się trzymam :):) ciekawe jak szyjka wygląda.

reklama
Krzyżowe i łonowe to najgorsze bóle jakie mogą być...
Ja przy synu też miałam krzyżowe. Uczucie jakby mi ktoś kręgosłup zaraz miał złamać.
W tej ciąży jak leżałam ze skurczami to też przez te kilka dni miałam krzyżowe ale nie takie bolesne jak podczas porodu z synem.
To boli kręgosłup jak podczas okresu ?

Dziewczyny... jakie ja dostalam brazowe sutki... no szok.. nie mialam takich :eek: i zolte cos wyplywa z nich a z reguly bylo biale i bezbarwne :eek: ale te suty... i cycki tez jakies inne mi sie zrobily.. :eek:

Ewka mi już się wyglądowo pozmieniało dość dawno jesli cię to pocieszy ;) ciemnieją, pojawiają się plamki, grubieją..... tak to wygląda

To boli kręgosłup jak podczas okresu ?
Nie... To taki ból jak skurcz. Tylko nie na brzuchu a na kręgosłupie. Ucisk taki na odcinek krzyżowy że masz wrażenie że Ci kręgosłup zaraz w krzyżu strzeli.
Podczas okresu po prostu ból z macicy promieniuje do kręgosłupa. A bóle krzyżowe to takie 'skurcze' w krzyżu zamiast na brzuchu (macicy).

reklama
Do góry