U mnie dziś też 35 rozpoczętyPięknie wyglądacie dziewczyny [emoji5]
A tutaj my z Kornelią, dziś rozpoczęty 35 tyg [emoji5]
Zobacz załącznik 870589
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Nie .. Dja miałam na wizyte się zapisać dodatkowo na początku żeby mi gbs zrobiła , bo dopiero mam na 16 lipiec a pasowało by mieć to już na początku lipcaZapisałas się na początek miesiąca na USG, tak jak rozmawiałyśmy ?
A wiesz , że ja miałam przeczucie od pobytu w szpitalu w 28 tygodniu , że urodzę przed terminem. Przez ostatnie dwa tygodnie od kad szyjka się skraca codziennie się czułam jak bym miała za moment urodzić. A dzisiaj myśli o 360° w drugim kierunku. Ale tego się obawiam heh. Bo czuję , że K przyjedzie na koniec 36tygodnia zostanie do końca lipca lub połowy sierpnia. A ja urodzę albo na koniec miesiąca w terminie lub po i w końcu wyjdzie na to , że K przy dziecku i przy mnie spędzi tylko kilka dni ://
E
Ewka34
Gość
Tak ,tak powiedzieli..@oliwiapatrycja @Maljan @miloscwczasachpopkultury @Ankan śliczne brzuszki[emoji7]
@Ewka34 czy ja źle pamiętam, ale lekarze ci powiedzieli, że wody są ok??[emoji4] [emoji8]
Anulaa88
I nic ci się nie sączy?Tak ,tak powiedzieli..
E
Ewka34
Gość
Tzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na pluckaCo tam Ewka u Ciebie ???bo widzę że cicho jakiś czas jesteś a zapewne obchod wieczorny już był???daj znać
Gienio
Trzymaj sie kochana , dopiero przeczytałam posty i myślami jestem z Tobą !!!!Tak ,tak powiedzieli..
E
Ewka34
Gość
No i dostalam hemoroida
Paulana
Tzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na plucka
Już tak mało wpisów było od ciebie że przeszło mi przez myśl że rodzisz
reklama
Paulana
No i dostalam hemoroida
Hahaha witaj w klubie. Ja mam dwa poza ciałem