miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Synek na wczasach [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak czy siak będzie dobrze. Widziałaś co karkula pisała o dziewczynie z grupy facebookowejKurcze chcialabym jeszcze tyle wytrzymac [emoji14] ale wysiadam przy tych skurczach..
A Ewka kiedyś się zastanawiałam i nie mogłam sobie przypomnieć, a może nie mówiłaś jak Twoja starsza córa ma na imię?No nie denerwuje sie wlasnie [emoji14] mam 14-stke jest u babci
Ooo nie wiedziałam o takim, a uwielbiam ten z kina gdzie on w lidlu leży?I taki pyszny sos serowy jest w Lidlu do nachos co wrzucasz do mikrofali. Smakuje jak sos z kina aż sama apetytu dostałam
Ma kartę na którą może iść do lekarza nawet prywatnie za darmo. Ale w szpitalu mu nic nie zrobią przecież na zeba. Każe mu szukać w internecie gdzie tam może jechać na pogotowie dentystyczne. To jak facet, że wytrzyma do piątku. Mam się nie stresować i nie martwić i jeszcze pyta jak ja się czuję co robię.. choćby głowę mu urywało to będzie twardy .. nie wiem po co ..Może do szpitala niech tam podjedzie? Jeśli ma prace tam to i tez ubezpieczenie i go powinni przyjąć na pogotowie i dać coś na zęba
To mój tata jest stroiniś co prawda jeździ rzadko na zakupy i ma ubrań mało, ale jak już jedzie to kupuje rzeczy ładne, eleganckie, z takich droższych sklepówFajnie mieć takich facetów moja mama zawsze podziwia mojego Hihi bo mój ojciec to wcale na zakupy nie da się wyciągnąć. To typ starej daty co mama bierze spodnie stare i idzie mu kupić na zasadzie dopasowania nowe normalnie masakra z tym starym pokoleniem facetow
Dosyc bo ida w miednicy i az oddychac nie moge :/Takie bolesne ?
Zrobia ktg pozniej.. rano wyszlo ok.. pozniej sie rozkrecily a nie chodzilam wcale.. tez mi sie wydaje ze duzo ich i doszly te drugie na dole..Ojeju, to dużo tych skurczy jak na jedna godzinę.. nie chce straszyć, ale może rzeczywiście już się maleństwo pcha na świat i za tydzień może urodzisz, ale to i tak już baaardzo bezpiecznie i będzie dobrze nie jestem lekarzem, ale mów wszystko pielęgniarkom takie ważne info jak te ciagle skurcze. Niech Ci zrobią dziś ktg koniecznie. Powinni codziennie robić
Widzialam, wiec sie nie stresuje,serio :*Tak czy siak będzie dobrze. Widziałaś co karkula pisała o dziewczynie z grupy facebookowej