Kurcze trzymam kciuki!!Byl ordynator i bylam badana, wody sa ,rozwarcie na jego palec wiec cos kolo 2 cm.. grozi mi przedwczesny porod bo wdarlo mi sie zakazenie przez to rozwarcie,stad te glutki brazowe.. dostane globulki dopochwowe i luteine pod jezyk..
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki mocno mocno[emoji5] podejrzewam, że już Cię nie wypuszczą.
Ja tez tak sadze. Skoro już 35 tydzień i jest rozwarcie, wody płodowe się posączyly i są bóle podbrzusza itd to na bank już będzie trzeba poleżeć max 3 tyg w szpitalu do rozwiązania bezpiecznego
G
gosc12
Gość
I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?
Dużo tych twardnien :/ mówiłaś lekarzowi ?
miloscwczasachpopkultury
Pewnie też ze stresu :* ale będzie wszystko dobrze na pewno. Niech Ci mąż przywiezie do jedzenia coś co lubisz
Prwnie stres, ale ja ogólnie ostatnio mam tez mniejszy apetyt, dzidzie coraz więcej miejsca zajmują i naciskają na żołądek i jest brak apetytu. Ja tu nad morzem gdzie myślałam, ze będę miała apetyt jak wilk to śniadanko lekkie, obiadek jakiś i później wieczorem na kolacje raz np zjadłam tylko frytki i tyle
miloscwczasachpopkultury
E
Ewka34
Gość
Powiem pozniej jak bedzie chodzilDużo tych twardnien :/ mówiłaś lekarzowi ?
G
gosc12
Gość
Kurcze chcialabym jeszcze tyle wytrzymac ale wysiadam przy tych skurczach..
Takie bolesne ?
miloscwczasachpopkultury
I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?
Ojeju, to dużo tych skurczy jak na jedna godzinę.. nie chce straszyć, ale może rzeczywiście już się maleństwo pcha na świat i za tydzień może urodzisz, ale to i tak już baaardzo bezpiecznie i będzie dobrze nie jestem lekarzem, ale mów wszystko pielęgniarkom takie ważne info jak te ciagle skurcze. Niech Ci zrobią dziś ktg koniecznie. Powinni codziennie robić
G
gosc12
Gość
Ja właśnie nie pamiętam bólu zęba, odpukac. Mój brat i K mają właśnie takie mega problemy. Ale coz jak się jeździ , przyjeżdża na chwilę i nawet nie ma czasu iść porobić. Ma ładne białe proste a od drugiej strony masakra.. teraz przyjedzie na długo to ma zrobić większość bo go udusze..O kurcze :/ znam ten bol, bo kiedys na wakacjach za granica gryzlam poduszki przez zeba
reklama
Maljan
Nie [emoji14]Nie gotujesz wcześniej makaronu ?