reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?

Dużo tych twardnien :/ mówiłaś lekarzowi ?

Pewnie też ze stresu :* ale będzie wszystko dobrze na pewno. Niech Ci mąż przywiezie do jedzenia coś co lubisz ;)

Prwnie stres, ale ja ogólnie ostatnio mam tez mniejszy apetyt, dzidzie coraz więcej miejsca zajmują i naciskają na żołądek i jest brak apetytu. Ja tu nad morzem gdzie myślałam, ze będę miała apetyt jak wilk to śniadanko lekkie, obiadek jakiś i później wieczorem na kolacje raz np zjadłam tylko frytki i tyle

I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?

Ojeju, to dużo tych skurczy jak na jedna godzinę.. nie chce straszyć, ale może rzeczywiście już się maleństwo pcha na świat i za tydzień może urodzisz, ale to i tak już baaardzo bezpiecznie i będzie dobrze :) nie jestem lekarzem, ale mów wszystko pielęgniarkom takie ważne info jak te ciagle skurcze. Niech Ci zrobią dziś ktg koniecznie. Powinni codziennie robić

O kurcze :/ znam ten bol, bo kiedys na wakacjach za granica gryzlam poduszki przez zeba :(
Ja właśnie nie pamiętam bólu zęba, odpukac. Mój brat i K mają właśnie takie mega problemy. Ale coz jak się jeździ , przyjeżdża na chwilę i nawet nie ma czasu iść porobić. Ma ładne białe proste a od drugiej strony masakra.. teraz przyjedzie na długo to ma zrobić większość bo go udusze..

reklama
Do góry