reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Ewka34 niech Cię tam trzymają bo inaczej będzie w domu szaleć znowu :p a tak serio to już jesteśmy w takich tygodniach że musi być dobrze:)

Mąż z córką pojechali na ściankę wspinaczkowa a ja sprzątam haha tzn włączyłam odkurzacz i odkurza :) i zaraz poprasuje bo mam kilka rzeczy - szkoda że nie ma żelazka samoprasujacego:) a później mam w planach dokończyć szycie kocyka pierwszego.
Jest takie żelazko :D to na odległość co w sklepach używają :p

reklama
W sumie zawsze to bezpieczniej być w szpitalu jak masz bóle, rozwarcie i coś tam Ci wylata ☺ w domu to zaraz byś się wzięła za jakąś robotę, sprzątanie, obiad a tak to przynajmniej odpoczniesz i jeszcze dzidzie przytrzymasz w brzuszku. Każdy dzień się liczy☺ tylko się nie denerwuj bo teraz to już bezpiecznie dla Dzidzi. A Ty masz już starsze dziecko? Bo nie pamiętam. Czy pierwsze będzie?

W sumie zawsze to bezpieczniej być w szpitalu jak masz bóle, rozwarcie i coś tam Ci wylata ☺ w domu to zaraz byś się wzięła za jakąś robotę, sprzątanie, obiad a tak to przynajmniej odpoczniesz i jeszcze dzidzie przytrzymasz w brzuszku. Każdy dzień się liczy☺ tylko się nie denerwuj bo teraz to już bezpiecznie dla Dzidzi. A Ty masz już starsze dziecko? Bo nie pamiętam. Czy pierwsze będzie?
No nie denerwuje sie wlasnie :p mam 14-stke ;) jest u babci :p

Dziewczyny to mój facet jakiś ewenement jest Hihi on bardzo lubi chodzić ze mną po sklepach, siada w przymierzalni i komentuje czy brać czy nie. Nieraz mówię, że pojadę na zakupy jak będzie w pracy to zawsze mówi, ze mam zaczekać i pojedziemy razem :) a sobie kupuje jak mu powiem, że ładne albo by się przydało. Podziwiam go za cierpliwość :)

Dziewczyny to mój facet jakiś ewenement jest Hihi on bardzo lubi chodzić ze mną po sklepach, siada w przymierzalni i komentuje czy brać czy nie. Nieraz mówię, że pojadę na zakupy jak będzie w pracy to zawsze mówi, ze mam zaczekać i pojedziemy razem :) a sobie kupuje jak mu powiem, że ładne albo by się przydało. Podziwiam go za cierpliwość :)
Mój też taki właśnie [emoji4][emoji4] prędzej on mnie wyciąga na zakupy jak ja jego [emoji23]

To mój mąż tak samo :D wyciągnąć go na zakupy to graniczy z cudem. Twierdzi, że nic mu nigdy niepotrzebne. Dlatego koszulki, koszule i bluzy ja kupuję mu sama [emoji14] Gorzej ze spodniami i butami bo to musi przymierzyć. Jak wybierzemy się na zakupy raz na pół roku, to wciskam mu od razu 2-3 pary spodni, 2-3 pary butów i jeszcze co tam wpadnie mi w oko [emoji14] teraz właśnie musimy jechać kupić mu koszulę i krawat na chrzest, to od razu wylorzystam to żeby kupił sobie jakieś buty i spodenki krótkie [emoji16][emoji16]
Ja na szczęście też znam jego styl bluz czy koszulek i czasem na promocji uda mi się kupić po 5/6. Do butów nie da rady mojego namówić. Jedynie jakie sama na siłę mu kupiłam to takie wyższe zimowe eleganckie bo chodził w adidasach .. i takie uniwersalne ale mega ładne na wiosnę. Adidasy musi kupić bo nie mogę na nie patrzeć ale nie ma Gadki z nim.. jak się wkurzę to wyrzucę jak kilka rzeczy do tej pory , nawet nie będzie wiedział kiedy. [Emoji23] dobrze , że baby nie mają problemów z zakupami [Emoji23]

reklama
Nie do 10 nie jestem przekonana, chyba wole te standardowe z przyciskiem :p i tak muszę czekac na koniec umowy, czyli do grudnia :) samsunga s7? W edge chyba więcej wymiana, bo maja te wygięte ekrany. Ja miałam s6 edge, ale po roku mi się znudził, na szczęście bez awarii żadnych, oddałam go mamie :p Z tego co mi mówili, to nie wymieniają samej szybki tylko cały ekran...

Aaa ja miałam na myśli IPhone X :D widocznie o czym innym myślałyśmy hah :)

Do góry