reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?

reklama
No to jest dobrze :)
Nie wiem czy któraś z was widziała ale na Facebooku dziewczyna urodziła synka w 34/35 tydzień. Sączyły jej się wody przez około 3 tygodnie więc jednak można nie rodzić od razu jak wody się Sącza [emoji6] i z małym podobno wszystko dobrze nawet sam oddycha [emoji4][emoji4] i z USG wychodziło że mały waży 1.5kg a ważył 2kg także fajna pomyłka [emoji846][emoji846] to daje nadzieję nam wszystkim że już może być całkiem dobrze [emoji8]
Widzialam :D i maluszek wyglada juz jak terminowy noworodek

Ja i lazania ? Chyba bym się zastała w tej kuchni [emoji23][emoji23] ale nad zapiekankami pomyśle [emoji8] talentu kulinarnego mi brak kochana na tak ambitne dania
Hehe zrobienie lazani zajmuje tyle co zrobienie spagetti :* ja robie sos taki sam, do tego beszamel, makaron (surowy) i mozarella :) i przekładasz warstwami :) do piekarnika i gotowe :)

I dziewczyny mam skurcze i te twardnienia brzucha i na dole delikatne,te pierwsze liczylam to mam ok 16 na godzine,te drugie teraz 3 od 11.00 mimo ze dostaje magnez od wczoeaj w kroplowce.. co myslicie? Bedzie szybciej porod czy dam rade poczekac?
Może będzie chwilę wcześniej, ale ze 2 tygodnie pewnie jeszcze wytrzymasz :* nie martw się :)

Ciezko przewidziec jak sytuacja sie rozwinie. Czasami lekarze sa w stanie zahamowac akcje...

reklama
Do góry