reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No kwestia osobista hah, ja tam nie uważam żeby było dziecinne, po prostu bardziej zajawka taka kulturalna [emoji5][emoji16] ja i tak już jak nastolatka wyglądam z tymi swoimi 23 także różnicy to nie zrobi, tatuaże, warkoczyki, będę nietypowa mamusia :) i tak do 40 lat na pewno hah, mała będzie miała koleżankę na balety, a nie mamę :D

Dokładnie :D
Jak kto woli [emoji16]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moim zdaniem w tym tyg to normalne, że podają sterydy. Każde dziecko inaczej się rozwija, tydzień to tylko tydzień. Także pewnie i nawet do 36+0 podają sterydy
A orientujesz się jak to jest z tymi sterydami w końcu ? Bo ostatnio czytałam , że po podaniu działają tydzień .. to jak mi podali w 27/8 tygodniu. To do 32 czy 33 jak bym nagle zaczęła rodzić to już nie działają i płucka dziecka nie są rozwinięte ? Czy rozwijają już normalnie na stałe ?

A co na to Bartek ? Mój to by chyba zawału dostał jakby mnie nie mógł tarmosić za miękkie włosy [emoji23]
No i jeszcze jeśli mogę dodać to jesteś ładną kobietą i wydaje mi się że odejmie ci uroku, będziesz wyglądała mniej sympatycznie i chyba bardziej męsko [emoji16][emoji16] ale to też chyba kwestia gustu i tego że mi się to po prostu nie podoba [emoji23]
Oczywiście nie obraz się [emoji8]
No szkoda mi by było takie włosy niszczyć. Ma taką urodę dziewczęca , naturalna. Ale warkoczyki chyba też by pasowały. Odebrały by jej ta dziewczęcość ale do niej taki styl pasuje. Właśnie te tatuaże itp. Ale mogę się mylić [emoji23]

reklama
Do góry