reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
Mam nadzieję że ja Cię nie wystraszyłam :( ale po takiej sytuacji Kochana lepiej sprawdzić. Mówię nawet żeby się miało okazać że to mocz to lepiej sprawdzić umieć pewność i spokój... A nie myśleć i się stresować.
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok !!!
Dawaj znać na bieżąco jak tylko będziesz cokolwiek wiedziała... Bo ja się chyba jeszcze dodatkowo za Ciebie stresuje... Nawet żeby Twój mąż miał tu nam na bieżąco relacje zdawać !!!

To ja nie biorę bo u nas w szpitalu dają. Z synwm jak chciałam założyć nasze to położna na mnie naskoczyła żebym schowała że w domu to mi jeszcze ich tona pójdzie. Póki jestem w szpitalu mam przychodzić do nich i będą dawały ile tylko potrzeba.
U nas niestety trzeba wszystko mieć swoje. I tak się zastanawiam bo wzięłam dwa opakowania jedynek. 2x26 szt. Czy to nie za dużo

U nas niestety trzeba wszystko mieć swoje. I tak się zastanawiam bo wzięłam dwa opakowania jedynek. 2x26 szt. Czy to nie za dużo
Dziennie spokojnie idzie 7-8 szt. Zależy od dzieciaczka. Zależy ile dni będziesz w szpitalu. Teoretycznie zawsze chłopak może Ci dowieźć pampersy :) żeby nie wozić do szpitala i potem w razie czego spowrotem do domu jak będzie większa ilość

Mam nadzieję że ja Cię nie wystraszyłam :( ale po takiej sytuacji Kochana lepiej sprawdzić. Mówię nawet żeby się miało okazać że to mocz to lepiej sprawdzić umieć pewność i spokój... A nie myśleć i się stresować.
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok !!!
Dawaj znać na bieżąco jak tylko będziesz cokolwiek wiedziała... Bo ja się chyba jeszcze dodatkowo za Ciebie stresuje... Nawet żeby Twój mąż miał tu nam na bieżąco relacje zdawać !!!
Spoko ,narazie czekam na niego,mam stresa..

reklama
Do góry