To już spokojnie. Ale i tak ja na Twoim miejscu bym pojechała sprawdzić. Żeby się miało okazać że to mocz , to sprawdza i Ty sama będziesz spokojniejsza...Zaczal sie 35
reklama
E
Ewka34
Gość
Cholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
Czuje ze nie wiem co robic
Zadnych boli nie mam..
G
gosc12
Gość
Jedz sprawdzić na wszelki wypadek. I pisz jak się coś dowiesz. Będzie dobrze. Jesteś w bezpiecznym tygodniu :***Wtedy jak poszly wody to wszystko bylo mokre i wiedzialam.. teraz poszlo w spodnie i do ubikacji to nawet nie wiem ile tego bylo ale dosc sporo.. pachniec nie pachnialo jak mocz..
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Chyba ze tel na IP lub do gina?Cholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
karkula309
A nie ma cię kto zawieść ? Jeśli to faktycznie wody to chyba po ich odejściu trzeba jak najszybciej jechac na szpital. Miejmy nadzieję że to tylko mocz ale chyba lepiej sprawdzić niż miałoby być za późnoCholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
Nie musi być boli jak wody odejdąCholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
Ja to znając życie już bym z histeria do męża dzwoniła i by się z pracy urywał [emoji23]albo po mamę albo po teścia (zależy kto byłby w pracy a kto nie [emoji23]).
Ale co jej lekarz powie przez telefon nie widząc jejChyba ze tel na IP lub do gina?
E
Ewka34
Gość
Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
reklama
karkula309
Daj znać jak cokolwiek będziesz wiedzieć [emoji8][emoji8] mam nadzieję że to tylko mocz ale choćby wody to całe szczęście że już 35 tydzień [emoji8]Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio