Lustysia
Fanka BB :)
Flacha ze skoczkami [emoji23] jakie to słodkieMój dostał wódkę. Ale otworzyć chce na chrzciny. I ballantines od szefostwa. Zobacz załącznik 869970 Zobacz załącznik 869971
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flacha ze skoczkami [emoji23] jakie to słodkieMój dostał wódkę. Ale otworzyć chce na chrzciny. I ballantines od szefostwa. Zobacz załącznik 869970 Zobacz załącznik 869971
Może ja jestem jakaś dziwna, ale wg mnie to oczywiste, że pępkowe musi być [emoji16] ja już mojemu kazałam, że ma otworzyć takie duże whisky, które dostał 3 lata temu i czekał z nim na specjalną okazję [emoji16]
U nas w otoczeniu, i myślę, że mój mąż też tak zrobi, robi się pępkowe w pierwszy możliwy wieczór po porodzie. Kiedy kobieta jest jeszcze w szpitalu. A facet też nie będzie 24h/dobę przy kobiecie w szpitalu, bo przecież ona też musi odpocząć itp![]()
3l, takie whisky na huśtawceA duże faktycznie to whisky ? Może ciężko będzie je wypić ? Jak coś to daj adres , wyślę mojego.. on zawsze pomoże [emoji23][emoji23]
Chciałabym dostać taki prezent taka wielka butle whisky [emoji14]
Smoczki ? Fajniusie
Ta będzie do 18ki AlicjiFlacha ze skoczkami [emoji23] jakie to słodkie![]()
Super w WarszawieMi się w najbliższym czasie nie szykuje taki wyjazdchyba że za rok będę udawać że biorę ślub i znów pojedziemy na mój panieński [emoji23][emoji23] ja na swoim byłam w Warszawie.. oh jak sobie przypomnę jak było super [emoji4][emoji4] zwiedzalysmy , pilysmy pyszna kawkę , dobre jedzonko było a nocą trochę chodziliśmy po klubach .. najśmieszniej było w klubie w pałacu kultury. Sam Wietnamczycy tacy mali [emoji23][emoji23] a na końcu napilysmy się w hostelu tak że padlysmy jak muchy [emoji4]
Tylko szwagierka moja dostała zakaz od chłopa i siedziała w domu .. trochę mi było przykro ale przecież nie będziemy zmieniać planów bo im sie nie układa i jakieś sceny zazdrości mają [emoji14]
Tak smoczki a na nich jest napisane najlepszy brat Leo.Smoczki ? Fajniusiez imieniem
![]()
Az zachcialo mi sie wychodzic za mąż [emoji23] [emoji23] [emoji23]Super w Warszawieja miałam w Sopocie, 3 dni. Booooże jak sobie przypomnę [emoji7] W pierwszy wieczór miałyśmy before w pokoju z wódeczką, a później kluby jakoś do 4 chyba. Na następny dzień rano ta niespodzianka dla mnie przelot samolotem nad Gdańskiem, później do domu miałyśmy zamówiony taki catering, kupę jedzenia przeróżnego, a popołudniu i wieczorem siedziałyśmy na plaży i jadłyśmy arbuza nasączonego wódką [emoji16] no a w niedzielę to już powrót do domu. Aaaaa chciałabym to jeszcze powtórzyć
![]()
Zazdroszczę Ci, że masz to przed sobą [emoji16] wesele najlepsza impreza w moim życiu, a wyjazd panieński na drugim miejscu [emoji16]Az zachcialo mi sie wychodzic za mąż [emoji23] [emoji23] [emoji23]