reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie kojarze ale wcale bym się nie zdziwiła jakby mój mezulek tak skomentował.. [emoji4][emoji4]

Ja sama tak o sobie mówię, jak mój chce mk coś powiedzieć A nie wie co to odgrywam ta scenkę ;)
Dziewczyny a tak spytam. Jak oni przebijają pęcherz? Tzn czym? Bo u mnie poród zaczął się od odejścia wód to nawet nie wiem.

Wiesz mi raz przebijali ale to było 8 lat temu i ogółem niby pamiętam ale czasu minęło sporo do tego wtedy w szoku byłam. Pamiętam też przyrząd jak taka igliczke jakby drut od dziergania szalikow;) nie wiem czy dobrze to nazywam ;)

reklama
Zanim zdazylam wrzucic zdjecie zjadlam wszystkie :( a co tam, narobie Wam ochoty :D
IMG_20180622_183157.jpg

Załączniki

• IMG_20180622_183157.jpg
    IMG_20180622_183157.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 255
Jak to dopiero? Jestem mloda duchem [emoji23]

Slub mysle, ze jak dzidzius troche podrosnie wiec do tego czasu jeszcze zdaze Was zaprosic :D
Hahaha.. dopiero chodziło mi bardziej o to że takie cudowne momenty przed tobą dopiero , bo niestety mi się to już nie zdarzy [emoji23] na twoim miejscu zrobiłabym panieński z rok wcześniej i co miesiąc powtarzała [emoji23][emoji23]
Komu komu tortille domowej roboty ?:D :)
Biore się za nadrabianie bo od rana trochę napisalyscie :)
Ja ja ja .. taka pychotka .. kolejna zła kobieta bo tylko smaki robi [emoji14]

Hahaha.. dopiero chodziło mi bardziej o to że takie cudowne momenty przed tobą dopiero , bo niestety mi się to już nie zdarzy [emoji23] na twoim miejscu zrobiłabym panieński z rok wcześniej i co miesiąc powtarzała [emoji23][emoji23] Ja ja ja .. taka pychotka .. kolejna zła kobieta bo tylko smaki robi [emoji14]
Oj tak... zdecydowanie[emoji16]wieczór panieński i wesele, to są mega imprezy[emoji16]

Hahaha.. dopiero chodziło mi bardziej o to że takie cudowne momenty przed tobą dopiero , bo niestety mi się to już nie zdarzy [emoji23] na twoim miejscu zrobiłabym panieński z rok wcześniej i co miesiąc powtarzała [emoji23][emoji23] Ja ja ja .. taka pychotka .. kolejna zła kobieta bo tylko smaki robi [emoji14]
Tez mnie troche to martwi, ze dojdzie mi zmarszczek do tego czasu i bede roztyta po ciazy :D jak bedzie komu dzidziusia zostawic to moge tak zrobic ;)

reklama
Do góry