reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No u mnie ostatnio mądra teściowa że swoją córeczka wypaliły z tekstem do mojej córkicyt:"Ola a co zrobisz jak Iga będzie od Ciebie ładniejsza " no brak słów kretynki i tyle od razu powiedziałam Olu dla mamusi obydwie będzie najpiękniejsze to mnie przytulila a im powiedziałam że nie życzę sobie takich tekstów do dziecka bo nastawia go to negatywnie do jeszcze nienarodzonego dziecka to obrazone co zza głupie baby
masakra....Dorosłe kobiety, a takie głupoty gadają!

Ostatnia edycja:
Dokładnie. Też sobie nie wyobrażam , że on jest w Niemczech i ja zakazując mu grila. To co. Koledzy się bawią na tarasie a on ma się zamknąć w pokoju bo ja tak chce ? [Emoji23] tak samo ja jak bym miała wyjść do koleżanki to co też nie mogę bo będzie zazdrosny czy coś ? Trzeba wiedzieć gdzie są granice. U nas jedynie nie ma mowy np. o czymś takim, że ja siedzę w domu a on jedzie na dyskotekę lub do baru , lub na odwrot. Albo razem albo wcale. Z resztą jesteśmy tacy, że nawet bez tej drugiej osoby byśmy nie chcieli nigdzie na takie imprezy chodzić.
Od kad jest za granicą raz na trzy miesiące jeżdżą do innego miasta do reszty znajomych, zostają na noc. Czyli co się z tym wiąże , picie itp. ale nie ma w tym nic złego. Sama po tygodniu pracy chciałabym się tak rozerwac.
To chyba mój mąż też ma ze mną za dobrze tak jak Anuli [emoji23] my dosyć często wychodzimy do barów osobno. Albo ja jestem w jednym barze, a on w drugim, albo nawet jedno z nas jest w domu jeśli nie miało innych planów [emoji16] nie widzę w tym nic złego i jestem w szoku, bo mi nawet do głowy nigdy nie przyszło, że to coś złego [emoji16]

Ja już nie pamiętam co tam pozamawialas :p. Ale chyba to z tej promocji ?
Pościel X2 do łóżeczka plus ochraniacz i pościel do wózka ?:) To na dzień dziecka co było ?:)
To dużo.. no ale coś za coś. Wiadomo , że gdybyś zamawiała jedna rzecz to głupota by było płacić tyle za przesyłkę. Chociaż wydaje mi się , że wtedy była by lżejsza paczka to i mniejsza kwota za przesyłkę :)
Ja już sama nie pamietam [emoji23] na pewno do wozka i do łóżeczka dwa :p i jakiś ochraniacz chyba :p to chyba było nawet jeszcze w maju :D

Mój mąż po narodzinach Marty pepkowego nie robił. Ale wtedy miał gorący czas, bo kończył szkole i zdawał końcowe egzaminy, a tydzień wcześniej jego mama z mężem miała poważny wypadek samochodowy. Do tego ja po porodzie miałam trochę komplikacji i musieli mnie operować. Więc głowę miał zajęta czym innym jak piciem. Przypuszczam, że teraz pepkowe się odbędzie .

U nas można taka sale zamówić. Nic kosztuje chyba 120 euro. Nie wiem dokładnie. Jak znajdę swoją książeczkę to zadzwonię do położnej i umówimy się, żeby obejrzeć szpital i wtedy o wszystko dokładniej się dopytam.
U nas podobno za darmo, ale co z tego jak nie ma pewności, ze się taki dostanie :p

To pochwalę się jeszcze moja dzisiejszą przesyłką.

C3AA72B1-C897-4837-9F8C-B18D6133C3E6.jpeg

Załączniki

• C3AA72B1-C897-4837-9F8C-B18D6133C3E6.jpeg
    C3AA72B1-C897-4837-9F8C-B18D6133C3E6.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 282
reklama
Do góry