Anulaa88
Fanka BB :)
Ja też kupiłam białe, szare[emoji16] nawet nie pomyślałam żeby kupić jakieś we wzorek, a wy tu takie ładne pokazujecie[emoji16]A ja mam do gondoli jedno białe, jedno turkusowe i jedno białe w szare gwiazdkibo nie mogłam się zdecydować
U moich rodziców i teściowej, nasze dziecko to będzie pierwszy wnuczek[emoji16] My z mężem mamy tylko młodsze rodzeństwo i oni mają podobne podejście do nas, że najpierw praca, potem ślub i jakieś ustatkowanie [emoji16] Więc myślę, że kolejny wnuczek/ wnuczka nie pojawi się prędko[emoji16]U nas tak samo, pierwsza wnuczka z obu stron![]()
Moja siostra urlop planuje, pytam kiedy w końcu do nas przyjedzie, a ona, ze spokojnie na początek września tez urlop planuje i przyleci [emoji173]️ Prawdopodobnie to będzie chrzestna naszej córci![]()
Piękne[emoji16][emoji16] moje właśnie wczoraj puściły pąki[emoji16]Hej dziewczyny
Nadrabiam Was od 7 rano i końca nie widac![]()
Mały chciał miec dziś wolne od przedszkola więc leżymy jeszcze w łóżku
W Poznaniu chłodno 12 stopni, ale w końcu jest czym oddychać. Wykorzystam pogodę i później pojedziemy po prezent dla koleżanki Marcelka, bo w poniedziałek jest zaproszony na urodziny do kinder parku
Dziś zaczynam 32 tydzień, juz niewiele zostało
Apropo kwiatków, to chcialam Wam pokazać moją kolekcję![]()
![]()