Maljan
Fanka BB :)
Boooooziu jak przepięknie [emoji7] moje kolorki [emoji7]Zobacz załącznik 869677 Zobacz załącznik 869678 Próba. Nic nie jest uprasowane i wyprane, ale byłam ciekawa jak będzie wyglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boooooziu jak przepięknie [emoji7] moje kolorki [emoji7]Zobacz załącznik 869677 Zobacz załącznik 869678 Próba. Nic nie jest uprasowane i wyprane, ale byłam ciekawa jak będzie wyglądać
Ja nie mam u siebie w ogóle firanekA ja znowu okien nie lubię myć. A firanek wieszacu siebie będę musiała się nauczyć :/
Śliczny brzusio
U nas tak samo, pierwsza wnuczka z obu stronU nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
Hehe mój mąż ma 5 rodzeństwa z czego dwójka ma po 4 dzieci, także już podnoszą statystyki15 wnucząt!!?? Wow szaleństwo![]()
Ja ci powiem ze nigdy nie chciałam dzieci 2-3 lata po sobie jestem tym przerażonaEwka a miałam się już kiedyś pytać ale poszło w niepamięć [emoji1]
Was tak nagle wzięło na drugiego dzidolka ? Czy wcześniej już chcieliście ale nie było sposobności czy tam okazji ? [emoji4] Mam nadzieję że nie jesteś zła że pytam o to [emoji13] tak się zaczęłam zastanawiac jak kiedyś napisałaś że jeszcze myślisz nad 3 dzieckiem
Ja to nie wiem czy by mi się chciało po tylu latach przerwy wracać do pieluch , czy by lenistwo nie wygralo [emoji14] i każdy mi mówi żeby starać się od razu o drugie bo później się nie będzie chciało.. a mi się właśnie podobają przerwy pomiędzy dziećmi tylko boje się że mi się odechce [emoji23]
Ja ci powiem ze nigdy nie chciałam dzieci 2-3 lata po sobie jestem tym przerażonau nas w domu różnica między mną a siostra 4 lata a bratem 5 lat mama zawsze chwalila że 1 odchowane z miała 2 i ja jakoś też tak chciałam bo jest lżej po porodzie i faktycznie między moim synem a córka 8 lat a między córka a malenstwem będzie 7 lat i ja się cieszę że nie są różnice małe bo ja się nie nadaje do 3 małych dzieci np noworodek 2 latka i 4 latka to nie dla mnie ale są takie mamy i naprawdę je podziwiam bo trudno wychować 3 małych brzdacow
![]()