Meml
Fanka BB :)
U mnie podobnie niebo wygląda...A z tarasu mam taki widoczek... jeden Armagedon już był. Temp spadła o 17 stopni. Drugi chyba w drodze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnie niebo wygląda...A z tarasu mam taki widoczek... jeden Armagedon już był. Temp spadła o 17 stopni. Drugi chyba w drodze...
Sliiiiicznie! Też się zastanawiałam czy kupić ochraniacz modułowy...Taki poduszkowy.... tak przytulnie wyglada...tylko się naczytalam o tym wtulaniu buźki w ochraniacz,że już nie wiem. Moja dysfunkcja podejmowania decyzji się nasilila w ciazyMi już dało dużo radości ubranie łóżeczka
Tak stoi od dwóch tygodni. Ale nie uprane. Ubrałam z K żeby zobaczyć jak będzie wyglądało więc wystarczy tylko uprać i zalozyc jeszcze raz
Zobacz załącznik 869641
Sliiiiicznie! Też się zastanawiałam czy kupić ochraniacz modułowy...Taki poduszkowy.... tak przytulnie wyglada...tylko się naczytalam o tym wtulaniu buźki w ochraniacz,że już nie wiem. Moja dysfunkcja podejmowania decyzji się nasilila w ciazy
Haha! Spoko, o tej dysfunkcji już nie wspominam ale to udowodnione naukowo, że pamięć zawodzi w ciąży, tym się nie przejmuje wrocimy do normalnosci. gorzej z moja dysfunkcją podejmowania decyzji,bo zawsze była, A teraz jestem wręcz uposledzona pod tym wzgledemDobrze, że to tylko dysfunkcja podejmowania decyzji bo ja już zapominam słów, nie mogę się wygadać i jąkanie mnie dopadło
Pizza w drodze[emoji111] [emoji111] [emoji111] [emoji468] [emoji487] [emoji594]
Haha! Spoko, o tej dysfunkcji już nie wspominam ale to udowodnione naukowo, że pamięć zawodzi w ciąży, tym się nie przejmuje wrocimy do normalnosci. gorzej z moja dysfunkcją podejmowania decyzji,bo zawsze była, A teraz jestem wręcz uposledzona pod tym wzgledem
Dziękuje :*Sliiiiicznie! Też się zastanawiałam czy kupić ochraniacz modułowy...Taki poduszkowy.... tak przytulnie wyglada...tylko się naczytalam o tym wtulaniu buźki w ochraniacz,że już nie wiem. Moja dysfunkcja podejmowania decyzji się nasilila w ciazy
Ja tak mam od połowy ciazy [emoji23] to zapominanie słów jest bardzo męczące [emoji16]Dobrze, że to tylko dysfunkcja podejmowania decyzji bo ja już zapominam słów, nie mogę się wygadać i jąkanie mnie dopadło