G
reklama
E
Ewka34
Gość
Ja zamiast pizzy mam kapuste [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mikasa7
Fanka BB :)
A ja....zjadłam trzy grzanki z szyneczka,serem, majonezem i ketchupem zapilam melisa, a potem zjadłam ponad pół czekolady z bakaliami... organizm się dopomina witamin i magnezu, hahahaJa zamiast pizzy mam kapuste [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
E
Ewka34
Gość
Hyhy.. no ja calego domu na blysk nie wyczyszcze.. ale co bede mogla to zrobieMój Bartek tez chce takie generalne sprzątanie zrobić jak ja już będę tak np w 38/39 tyg to wysprząta mieszkanie na błysk, okna umyje i ściągnie zasłony i firankę do prania i będzie mieszkanko lśniło. Jak będę tak tydzień przed terminem to ja sama wrzucę do pralki na male obroty i stopnie te prześcieradła wszystkie, komplet do wózka, komplet do łóżeczka i ten ochraniacz, organizer, kocyki i wszystko co tam się da odświeżyć u małej w pokoiku [emoji5] i mogę tak 2 lipiec - 1 sierpnia rodzic
E
Ewka34
Gość
A moj.. porzadnego wyproznienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] hyhyhyhyhyA ja....zjadłam trzy grzanki z szyneczka,serem, majonezem i ketchupem zapilam melisa, a potem zjadłam ponad pół czekolady z bakaliami... organizm się dopomina witamin i magnezu, hahaha
G
gosc12
Gość
Na zmianęPiękne to wszystko:-) ale Ty jesteś szalona, trzy różne ochraniacze?
miloscwczasachpopkultury
Hyhy.. no ja calego domu na blysk nie wyczyszcze.. ale co bede mogla to zrobie
No Ty sama to na pewno nie, ewentualnie takie lekkie rzeczy typu starcie kurzu, a na pewno ktoś do pomocy, nie ma innej opcji [emoji86][emoji87]
miloscwczasachpopkultury
A nam Bartek kupił na wynos i przyniósł do pokoju placuszki ziemniaczane ze śmietana i cukrem [emoji5] już zjedzone. Teraz jakiś film i do spania [emoji847]
G
gosc12
Gość
Super wiadomościWieczornie!
Jestem taka senna... gęba mi się drze jak prześcieradło.
Byłam dzisiaj u mojego gienia, poskarżyłam się, że musiałam zapłacić 320zł za USG, które musiałam powtórzyć, dał mi za to skierowanie do szpitala, na patologię ciąży abym następne USG miała na NFZ. Do tego pobrał wymaz na GBS (posmyrał mnie w muszelkę i troszkę zabolało). Potem zbadał mnie elegancko i z uśmiechem stwierdził, że jak dalej tak będzie pięknie trzymało, to dotrwam i do terminu. No i jako, że panny ułożone główkowo, to jest spora szansa, że dadzą mi urodzić naturalnie, jak się uprę i nie będzie zagrożenia dla życia dzieci i mojego. Następna wizyta za tydzień i będziemy się umawiać na KTG.
reklama
Luiza.
Z serii szperając po internecie. Dziewczyny, na poprawę humorów
Ja tym czasem spadam leżakować miłego wieczorka
Link do: "Naga prawda" o obwisłych piersiach jest hitem w sieci. Blogerka rozwaliła system
Ja tym czasem spadam leżakować miłego wieczorka
Link do: "Naga prawda" o obwisłych piersiach jest hitem w sieci. Blogerka rozwaliła system