reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja myślę kiedy uprać i założyć na świeżo. Mama mówi , że upierze jak będę w szpitalu już. Umyje okna, zmieni posciel, firanki, wysprząta cały dom na błysk. I tak się zastanawiam. Ale to chyba dobry pomysł :)
Jak masz taka możliwość to korzystaj:D chociaż przygotowywanie tego wszystkiego daje mnóstwo radości jak się ma siłę oczywiscie:D

Link do: 3el 100x135 komplet pościeli MIĘTA RÓŻ SZARY TURKU teraz jest ok:)

Ja jakoś sceptyczni3 podchodzę do tych nowychveynalazkow. Ładnie to wygląda,ale to jest na pół roku, do 8 miesięcy max. Poza tym lato jest i będzie wtedy mocno grzalo od spodu;)
Ja zamówiłam prześcieradło szare w kropeczki bawelniane;) jak mam szaro zielony;)
No na nie długo gondola starcza. Ale taki wkład 50zl więc nie dużo jak na tyle miesięcy ;) ten materiał podobno akurat nie powoduje grzania :p zobaczymy jak będzie w praktyce :)

Jak masz taka możliwość to korzystaj:D chociaż przygotowywanie tego wszystkiego daje mnóstwo radości jak się ma siłę oczywiscie:D

Link do: 3el 100x135 komplet pościeli MIĘTA RÓŻ SZARY TURKU teraz jest ok:)

Mi już dało dużo radości ubranie łóżeczka :)
Tak stoi od dwóch tygodni. Ale nie uprane. Ubrałam z K żeby zobaczyć jak będzie wyglądało :) więc wystarczy tylko uprać i zalozyc jeszcze raz :)
squarequick_201862132855920.jpg

Załączniki

• squarequick_201862132855920.jpg
    squarequick_201862132855920.jpg
    318,6 KB · Wyświetleń: 292
reklama
Do góry