reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moje dziecko całe szczęśliwe wróciło z wycieczki ☺ ja też już spokojna ☺

Moja mama odebrała mi pieluszki za grosz z Rossmana. Przesłałam jej tylko screena z kodem kreskowym☺

U nas jeszcze gorąco i bardzo wieje. Podobno najbliższe dni mają być chłodniejsze i z przelotnym deszczem.

A mnie zaraz nerwy wezmą. Tak mnie bolą plecy że nie mogę w ogóle leżeć. Jak chodzę i się ruszam to wszystko ok. A leżeć mi nie wolno..

20180621_183928.jpg

U nas jeszcze gorąco, ale już od zachodu nadciągają chmury..

Załączniki

• 20180621_183928.jpg
    20180621_183928.jpg
    790,5 KB · Wyświetleń: 240
Na spacery będziecie ubieraly leginsy, polspiochy itp. czy jak będzie ciepło to gołe nóżki ? ;)
Po paru dniach jak będzie gorąco to będe samo body zakładać i na przykład przykrywac pielucha muslinowa

Właśnie zjadłam lody jak dawniej Cafe latte i śmietankowe z wiśniami :)

Oszaleje z tej nudy.
Wczoraj rozm. 56 dzisiaj zrobię sobie 62 :)
Ułoże body , pierw długi rękawek.
Osobno ze wzorkiem, osobno gładkie, typowe po domu i od kompletu [emoji23]
Trzeba sobie radzić, byle by dzień zleciał :huh:
Zobacz załącznik 869559
Fajne pojemniki :) na ciuszki. Gdzie kupiłaś?

Hohoho robi się gorąco [emoji23]
Która majtki ściąga ? [Emoji23]
Ja chodzę od rana w samych spodenkach

A u mnie był kurier z podkładem na materac, prześcieradłrm do wózka i na przewija i szczotka z grzebieniem:) jeszcze zostało jedno zamówienie, ale się waham czy kupić tylko organizer na łóżeczko czy organizer, ochraniacz na łóżeczko i pościel. Bo w sumie kołderke to chyba dopiero wyjme mocną zima, bo na początku w łóżku będzie spała, kocyk mam też ładny... A kołdra mam 100x135 po synku, nie będę kupować małej bo to na chwilę...I ciągle myślę nad tym ochraniacze na łóżeczko....

Link do: PRZYBORNIK ORGANIZER TORBA do łóżeczka dziecięcego ten przybornik mi się podoba

Ja miałam zamawiać druga pościel bo ta z Minky w jednorożce wydawała mi się za gruba. Ale przecież nie muszę jej nią przykrywać, odsune na bok lub schowam, s przykryje cienkim kocykiem lub pieluszka. Zamówię taka pikowana dopiero na jesien. Mam jeszcze wypełnienie i poszewki nowe ale niech leżą na kiedyś :p
Organizer ładny :) ja taki zamówię :
Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png

Pokaż jakie masz prześcieradło do wózka :)
Myślę czy kupić prześcieradło czy taki wkład, z jednej strony różowy a z drugiej szary. Ale nie wiem czy dziecku nie będzie za miękko..
Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    149,3 KB · Wyświetleń: 244
  • Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-06-01-12-40-08-347_com.facebook.lite.png
    201,4 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Ja miałam zamawiać druga pościel bo ta z Minky w jednorożce wydawała mi się za gruba. Ale przecież nie muszę jej nią przykrywać, odsune na bok lub schowam, s przykryje cienkim kocykiem lub pieluszka. Zamówię taka pikowana dopiero na jesien. Mam jeszcze wypełnienie i poszewki nowe ale niech leżą na kiedyś :p
Organizer ładny :) ja taki zamówię : Zobacz załącznik 869633
Pokaż jakie masz prześcieradło do wózka :)
Myślę czy kupić prześcieradło czy taki wkład, z jednej strony różowy a z drugiej szary. Ale nie wiem czy dziecku nie będzie za miękko.. Zobacz załącznik 869634
Ja jakoś sceptyczni3 podchodzę do tych nowychveynalazkow. Ładnie to wygląda,ale to jest na pół roku, do 8 miesięcy max. Poza tym lato jest i będzie wtedy mocno grzalo od spodu;)
Ja zamówiłam prześcieradło szare w kropeczki bawelniane;) jak mam szaro zielony;)

Do góry