E
Ewka34
Gość
Dzieki mam faze na sowy [emoji23]Pieeeeeeknie:-) ja się biorę za pranie i prasowanie w przyszłym tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki mam faze na sowy [emoji23]Pieeeeeeknie:-) ja się biorę za pranie i prasowanie w przyszłym tygodniu
Wyskoczylo mi ze strona jest pusta :/http://allegro.pl/3el-100x135-komplet-poscieli-mieta-roz-szary-turku-i6951
Ja chciałam ta posciel, różowo szara, bo łóżeczko szare, różowe dodatki będą ładnie wygladaly
Po paru dniach jak będzie gorąco to będe samo body zakładać i na przykład przykrywac pielucha muslinowaNa spacery będziecie ubieraly leginsy, polspiochy itp. czy jak będzie ciepło to gołe nóżki ?
Właśnie zjadłam lody jak dawniej Cafe latte i śmietankowe z wiśniamiLody[emoji16]
Fajne pojemniki na ciuszki. Gdzie kupiłaś?Oszaleje z tej nudy.
Wczoraj rozm. 56 dzisiaj zrobię sobie 62
Ułoże body , pierw długi rękawek.
Osobno ze wzorkiem, osobno gładkie, typowe po domu i od kompletu [emoji23]
Trzeba sobie radzić, byle by dzień zleciał
Zobacz załącznik 869559
Ja chodzę od rana w samych spodenkachHohoho robi się gorąco [emoji23]
Która majtki ściąga ? [Emoji23]
U nas juz chlodniej ❤Zobacz załącznik 869632
U nas jeszcze gorąco, ale już od zachodu nadciągają chmury..
A u mnie był kurier z podkładem na materac, prześcieradłrm do wózka i na przewija i szczotka z grzebieniem jeszcze zostało jedno zamówienie, ale się waham czy kupić tylko organizer na łóżeczko czy organizer, ochraniacz na łóżeczko i pościel. Bo w sumie kołderke to chyba dopiero wyjme mocną zima, bo na początku w łóżku będzie spała, kocyk mam też ładny... A kołdra mam 100x135 po synku, nie będę kupować małej bo to na chwilę...I ciągle myślę nad tym ochraniacze na łóżeczko....
Link do: PRZYBORNIK ORGANIZER TORBA do łóżeczka dziecięcego ten przybornik mi się podoba
Link do: 3el 100x135 komplet pościeli MIĘTA RÓŻ SZARY TURKU zle wkleilamWys
Wyskoczylo mi ze strona jest pusta :/
Ja jakoś sceptyczni3 podchodzę do tych nowychveynalazkow. Ładnie to wygląda,ale to jest na pół roku, do 8 miesięcy max. Poza tym lato jest i będzie wtedy mocno grzalo od spoduJa miałam zamawiać druga pościel bo ta z Minky w jednorożce wydawała mi się za gruba. Ale przecież nie muszę jej nią przykrywać, odsune na bok lub schowam, s przykryje cienkim kocykiem lub pieluszka. Zamówię taka pikowana dopiero na jesien. Mam jeszcze wypełnienie i poszewki nowe ale niech leżą na kiedyś
Organizer ładny ja taki zamówię : Zobacz załącznik 869633
Pokaż jakie masz prześcieradło do wózka
Myślę czy kupić prześcieradło czy taki wkład, z jednej strony różowy a z drugiej szary. Ale nie wiem czy dziecku nie będzie za miękko.. Zobacz załącznik 869634