reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja mała łobuziara tak wczoraj rozrabiała i się wypychala nóżkami i rączkami w brzuszku, że szok. Od 23 do 24 ciagle coś robiła, szalona. My po obiadku, wstąpiłam na kiermasz taniej książki i za 30 zł takie cudeńka. Dla mamusi i córeczki [emoji5]

Powiem Wam szczerze, a raczej napisze:D że uzalezniacie:) pomimo, że dołączyłam późno, bo zaangażowałam się tylko w temacie krótkich szyjek, to i tak ciągle staram się być Na bieżąco co u Was:D:D fajne są takie miejsca jak te:) tyle ekstra babeczek w jednym miejscu...:D
Czytam co tam piszecie na tamtym forum już od ponad miesiąca :)
A jeśli chodzi o to, to też dołączyłam późno bo jakoś na koniec marca chyba.
I dziewczyny super :) nie wiem co to będzie po porodzie jak każda się zajmie swoim życiem i zapomnij o BB :(

Na wschód od Łodzi. Kołacinek

Tak na pewno wróci cała happy. To ja mam dzień z głowy bo tylko myślę żeby szczęśliwie wrócili.

Łoł. No to już jest sensowna waga. Nieraz się rodzą z taką wagą dzieciaczki. Fajnie , że te nasze kruszynki to już nie takie typowe kruszynki i już pewniej możemy się czuć w razie czego.

Ja to nie kojarzę takich pytań. I nie wiedziałam, że mogą podać jakieś środki naskurczowe, żeby się łożysko urodziło. Ja łożysko urodziłam na jednym skurczu w kilka minut po urodzeniu dziecka. Najpierw mi małą położyli na brzuchu , potem po przecięciu pepowiny wzięli ją do zbadania a ja w tym czasie urodziłam łożysko i mnie zszyli. Potem znów dziecko mi dali i przewieźli na salę poporodową.

To chyba dziwna jesteś ☺ja też coś robię w domu nie leżę tyłkiem do góry ale mi bardzo duszno i ciężko. Na dwór jak wyjdę to mi słabo i bez wody nie wychodzę. Należysz do wyjątków co dobrze znoszą takie pogody. ☺

Ja się już spakuje , żeby mąż czuł się pewniej ☺ bo codziennie mi się pyta czy już mam wszystko gotowe.
Hyhyhy moj sie pytal czy do nosidelka ma cos wziasc w razie cos,czy mu cos przygotuje..mowie ze nie bo kocyk mam spakowany :D

Na wschód od Łodzi. Kołacinek

Tak na pewno wróci cała happy. To ja mam dzień z głowy bo tylko myślę żeby szczęśliwie wrócili.

Łoł. No to już jest sensowna waga. Nieraz się rodzą z taką wagą dzieciaczki. Fajnie , że te nasze kruszynki to już nie takie typowe kruszynki i już pewniej możemy się czuć w razie czego.

Ja to nie kojarzę takich pytań. I nie wiedziałam, że mogą podać jakieś środki naskurczowe, żeby się łożysko urodziło. Ja łożysko urodziłam na jednym skurczu w kilka minut po urodzeniu dziecka. Najpierw mi małą położyli na brzuchu , potem po przecięciu pepowiny wzięli ją do zbadania a ja w tym czasie urodziłam łożysko i mnie zszyli. Potem znów dziecko mi dali i przewieźli na salę poporodową.

To chyba dziwna jesteś ☺ja też coś robię w domu nie leżę tyłkiem do góry ale mi bardzo duszno i ciężko. Na dwór jak wyjdę to mi słabo i bez wody nie wychodzę. Należysz do wyjątków co dobrze znoszą takie pogody. ☺

Ja się już spakuje , żeby mąż czuł się pewniej ☺ bo codziennie mi się pyta czy już mam wszystko gotowe.
No właśnie też nie wiedziałam , że coś takiego jest. Mama mi mówiła , że chwila i łożysko urodzone.
A mąż zestresowany, niech chociaż torba mu na głowie nie leży :D

Dla córci jeszcze maskotka [emoji5] i resztę pokaże wieczorem
IMG_0287.JPG
IMG_0288.JPG

Załączniki

• IMG_0287.JPG
    IMG_0287.JPG
    612,7 KB · Wyświetleń: 236
  • IMG_0288.JPG
    IMG_0288.JPG
    260,9 KB · Wyświetleń: 236
reklama
:tak:
Czytam co tam piszecie na tamtym forum już od ponad miesiąca :)
A jeśli chodzi o to, to też dołączyłam późno bo jakoś na koniec marca chyba.
I dziewczyny super :) nie wiem co to będzie po porodzie jak każda się zajmie swoim życiem i zapomnij o BB :(
Będzie trzeba założyć nowy wątek i będziemy zaglądały ch9ciaz przy jednym karmieniu dziennie i wymieniać się pytaniami i obawami, bo tego będzie bardzo duzo;) no ale przede wszystkim dzielić się radosciami:-):tak:i szczesciem:tak:

Do góry