reklama
G
gosc12
Gość
Kochany łobuzZobacz załącznik 869505
Ała ☺
Chyba dupke wypiął, bo nogami to świruje mi po żebrach z prawej strony☺
Mi dzisiaj znowu wpychała nóżki pod rzebra. Okropny bol i dyskomfort ..
Ciekawa jestem jak te nasze dzieci wyglądają tak czekam na zdjęcia od Was i relacje z porodów rosły od takich mini kropeczek a teraz pupki wypinają czy kopia po pęcherzu
Bajunia
Fanka BB :)
Mój to zawsze zauważy , że byłam u fryzjera☺ po tym ile zejdzie z konta☺No wlasnie , nawet moj maź mógłby sie wiele nauczyć od syna pójdę do kosmetyczki zrobie brwi czy cos na twarz to nawet nie zauważy , mowie byłam u kosmetyczki i jak ? A ten sie patrzy , głowi, widze ze z czaszki juz paruje i nie widzi roznicy , w koncu widze ze nie czai bazy to mowie mam z 3 razy grubsze i ciemniejsze brwi !! Aha No tak fajnie . syn zauważy dosłownie wszystko - o nowy lakier mamo ? Ładny , rajstopy dzis założyłaś ? No mam nadzieje , ze jak bedzie w wieku ojca to mu to nie przejdzie
Anna pospolite to było w naszym pokoleniu. Teraz to chyba nie jest aż tak popularne. Tak samo jak Joanna, Katarzyna, Agnieszka. Ja w szkole miałam zawsze po kilka koleżanek o tych imionach a teraz to Julki, Nadie, Kaje, Maje, Wiktorie. A nie miałam żadnej Marysi, Zosi. To chyba co drugie pokolenie wraca moda na imiona.Co ma do imienia Anna?[emoji50][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wiem, że mega pospolite, ale..kwestia przyzwyczajenia [emoji16]
Ja jestem Joanna a co ☺
Czyli jeszcze wszystko się może zmienić skoro mała się tak kręci. Ja się zastanawiam , czy mój się też tak kręci ale zawsze na usg jest główką w dół.☺A ja wczoraj byłam u mojej ginekolog na wizycie takiej co miesięcznej , podpytałam o szyjkę , to rzeczywiście przez usg badają tylko w 20 tyg. Zrobiła mi tez usg bo miała akurat w gabinecie i szyjkę mam długa jakies 4,6 cm czyli więcej niz jej sie wydawało i mi wpisywała w kartę ciąży . Za to mała - tak jak we wtorek była ułożona główka do dołu to wczoraj znowu nogami i pokazała mi na monitorze stopę wycelowana prosto w moj pęcherz . Czyżby dziecko miało tam za duzo miejsca , ze tak fika
E
Ewka34
Gość
To fakt malo jest teraz pospolitych imion.. nasza bedzie Michalina,po prababci mojej nie widze np. Waclaw,Zdzislaw..itd..Mój to zawsze zauważy , że byłam u fryzjera☺ po tym ile zejdzie z konta☺
Anna pospolite to było w naszym pokoleniu. Teraz to chyba nie jest aż tak popularne. Tak samo jak Joanna, Katarzyna, Agnieszka. Ja w szkole miałam zawsze po kilka koleżanek o tych imionach a teraz to Julki, Nadie, Kaje, Maje, Wiktorie. A nie miałam żadnej Marysi, Zosi. To chyba co drugie pokolenie wraca moda na imiona.
Ja jestem Joanna a co ☺
Czyli jeszcze wszystko się może zmienić skoro mała się tak kręci. Ja się zastanawiam , czy mój się też tak kręci ale zawsze na usg jest główką w dół.☺
Moja tez jest zawsze glowka w dol a wariuje w brzuchu jak moze [emoji23]
Mój to zawsze zauważy , że byłam u fryzjera☺ po tym ile zejdzie z konta☺
Anna pospolite to było w naszym pokoleniu. Teraz to chyba nie jest aż tak popularne. Tak samo jak Joanna, Katarzyna, Agnieszka. Ja w szkole miałam zawsze po kilka koleżanek o tych imionach a teraz to Julki, Nadie, Kaje, Maje, Wiktorie. A nie miałam żadnej Marysi, Zosi. To chyba co drugie pokolenie wraca moda na imiona.
Ja jestem Joanna a co ☺
Tak chyba jest z imionami. Choć oczywiście dochodzą nowe i obcojęzyczne. W naszym pokoleniu Ania, Asia, Monika, Kasia były popularne A dziś Julki, Wiktorie, Nikole czy Leny. U chłopców też zmieniła się tendencja ale chyba nie aż tak bardzo. Popularny stal się Np Jan czy Antoś ale więcej jest małych Piotrusiow czy Pawelkow niż małych Kaś.
Ja byłam od zawsze zauroczona imieniem Julia ale dziś to imię ma takie branie że nie zdecydowalabym się tak nazwać dziecka ja jestem Kinga
Bierze mnie przeziębienie. Kicham na potęgę.
zanka200389
U nas miała być Nadia ale nie udało mi się namówić mojego. Ale na Helenę tez się nie zgodziłam [emoji23]. .. będzie Sonia [emoji38]
Meml
Zdrowia!!! Mi na szczęście ból gardła minął. Został katar i kichanie ehhh
E
Ewka34
Gość
Antos by mi sie kojarzyl z Macierewiczem [emoji23][emoji23]Tak chyba jest z imionami. Choć oczywiście dochodzą nowe i obcojęzyczne. W naszym pokoleniu Ania, Asia, Monika, Kasia były popularne A dziś Julki, Wiktorie, Nikole czy Leny. U chłopców też zmieniła się tendencja ale chyba nie aż tak bardzo. Popularny stal się Np Jan czy Antoś ale więcej jest małych Piotrusiow czy Pawelkow niż małych Kaś.
Ja byłam od zawsze zauroczona imieniem Julia ale dziś to imię ma takie branie że nie zdecydowalabym się tak nazwać dziecka ja jestem Kinga
Heh ale Antoś to jedno z popularniejszy imion w minionym roku.Antos by mi sie kojarzyl z Macierewiczem [emoji23][emoji23]
Miałam na studiach kolegę Antoniego. Był mega przystojny A pani od angielskiego jakoś tak mówiła do niego Antłann brzmiało bosko
Kurde poszlabym spać A czekam na kuriera i nie mogę...
reklama
E
Ewka34
Gość
Wierze,imie ladne,ale nic nie poradze ze kojarzy mi sie z tym gosciemHeh ale Antoś to jedno z popularniejszy imion w minionym roku.
Miałam na studiach kolegę Antoniego. Był mega przystojny A pani od angielskiego jakoś tak mówiła do niego Antłann brzmiało bosko
Kurde poszlabym spać A czekam na kuriera i nie mogę...
Tez dzis mi sie chce kimac..