reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mnie tez boli takie buszowanie.. :/ tylko moja jakby tanczyla tam,biegala itd.. :p
Skacze na bungee :D
Dla pocieszenia moja starsza mi się tak prezyla w brzuchu. Właściwie non stop... A jest kochanym spokojnym grzecznym dzieckiem. Młodsza nie robiła takich wygibasow A jest mały terminator. zamkniesz jej drzwi to oknem wejdzie. Oczywiście żeby nie było też jest kochana :D

Hmm może Ty już dziś nic nie rób[emoji16] [emoji8]Mój tak robi kilka razy dziennie, ale w przeciwną stronę niż u Ciebie[emoji16] mega mnie boli takie rozciąganie[emoji39]
U mnie w różnych miejscach się wypycha [emoji23] raz z jednej, raz z drugiej, raz pośrodku [emoji14]
Mnie boli tylko wtedy jak mnie kopinie w tę nieszczęsna przepuklinę

Dziękuje ;) Już wiem, mój jest zwyczajny, a Wasz jest drzewiasty :p
Mam jeszcze aloesa ościstego ;)
IMAG5530_1.jpg
IMAG5529_1.jpg

Załączniki

• IMAG5530_1.jpg
    IMAG5530_1.jpg
    657,6 KB · Wyświetleń: 227
  • IMAG5529_1.jpg
    IMAG5529_1.jpg
    578,3 KB · Wyświetleń: 232
Dla pocieszenia moja starsza mi się tak prezyla w brzuchu. Właściwie non stop... A jest kochanym spokojnym grzecznym dzieckiem. Młodsza nie robiła takich wygibasow A jest mały terminator. zamkniesz jej drzwi to oknem wejdzie. Oczywiście żeby nie było też jest kochana :D
O jaaa...ale mnie pocieszylas!!! Mój synek był spokojny w brzuchu i taki też został pierwszy rok życia...dziecka nie miałam. Posprzątane było, ugotowane, wyprane. A on spał i jadł, a potem jako 3-4 miesięczne dziecko umiał sam leżeć i się bawic;) A teraz córcia w brzuchu...non stop się rusza,wybija, czka. Mam wrażenie,że w ogóle nie śpi...czyli jest szansa,że też będzie spokojna:D

Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.

Ojej, to ciężka sprawa.. ale tak nagle się złamał? Może masz niedobór wapnia czy czegoś co potrzebują zęby żeby być twarde i mocne?

reklama
Skoki na pępowinie , nie na bungee :D [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobaczymy jaka bedzie, oby jak siostra :D

Do góry